Greeny Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: tweety, 24 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: sevıyorum hemde kankamı,seviyorum hemde sınıf arkadasımı bana çok guvenen bir arkadasımı bazen soylemek istiyorum ama biliyorum sonu kusluk olucak seni seviyorum XXXXXX benimki güllük gülüstanlık devam ediyor bi dene şansını çok geç kalmadan[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Fistan, 24 Eylül 2005 19:29 tarihinde demiş ki: belki küslük değil samanlık seyran olur? neden öyle düşünüyosun? belki oda seni seviyor ve oda sana söyleyemiyor? var böyle hikayeler.. sonra biri ölüyo günlüğünü diğerine bırakıyo ama herşey için cok gec falan..... Yazık lan[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 o sana gelene kadar gitme ayağına.. sen olayı bitirmeye bak,olmazsa vede yapamıuosan onlada artık uzaklaşmaya bak..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 git onu sarhoş et ondna sorna söyle en güçsüz anında ypatlatacaksın bombayı sonra sahte bir mutluluğpa yelken açacak bir rüyaya dalacak rüyadan uyandığında ise hazır olmuş oalcak gerçek hayata gaaaaaaaa emerald dream!!!!!![signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 direk söyle, belki ikili bir delilik başlar.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 hala soylemedin mi bakiyim sen!!![signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: AthleT, 24 Eylül 2005 19:34 tarihinde demiş ki: Söylemezsen pi$man olacaksın demedi deme. herzaman olmaz :) ben bi tanesine söylemediğim için mutluyum* :-) *evet manyağım[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: BlaCk, 24 Eylül 2005 19:44 tarihinde demiş ki: Kanka ayağı, ... ayağı :) +1[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar