Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Odamdaki duvara çizdim

Empire

Öne çıkan mesajlar

said:
mutos, 25 Eylül 2005 08:55 tarihinde demiş ki:
eheh neyle cizdirdin :)
cok gzl olmus

he valla..
Teknik detay isterüüük!! Neyle çizdin, boyanın marka ne, ne kadara mal oldu vs vs vs???????

Edit.. Ben de zamanında odamın duvarına grafitti yapmıştım.. SCG yazıyordu dev bi şekilde.. Ama bilgisayarda yok hiç foto :( Sonra komşular annemi aramışlar sizin evde çocuk bişiler yaptı falan diye.. Anane de anneye "o neymiş öyle?" falan diyince koptu tabi olay.. Kazı+beyaz çimento+boya= düz beyaz duvar!!
[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 25 Eylül 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

saolun arkadaşlar, kullanılan malzemeler sadece kalın uçlu keçeli kalem ve gümüş ile altın rengi simli boya. yaklaşık 15milyonTL ile bütün malzemeleri aldım. 2 günde bitirdim. bu çalışmayı 1sene önce bitirmiştim ama forumlara yeni katıldım ve paylaşmak istedim.
bütün yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim:)

Edit: resimi de oyun kutusunun içinde gelen kitapcıktan bakarak çizdim. resim baş parmağım kadardır, duvarda büyüğünü çizerken bazı oran hataları yaptım(idare edin:))

[Bu mesaj Empire tarafından 25 Eylül 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tek renk kalemin olduğu için ton verememişsin ve 3 boyutlu olarak ortaya çıkmamış figür, mesela sol kol bedenin arkasında ama öyle olduğu belli olmuyor, o kola koyu ton vererek onun arkada olduğunu belli ederek 3 boyutlu daha canlı bir resim yapılabilir, sadece orada değil çoğu yerde var bu, onun dışında güzel.[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
ımph!

[Bu mesaj ucanadam tarafından 25 Eylül 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki daha iyisi için yorum yapıcak.

Ama ucandamın söylediklerinde bi hata var arkadaki kola daha koyu değil daha silik bi renk vermen lazım doru derinlik hissini kazana bilmek için[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...