Empire Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Selam arkadaşlar, bu resimi yatak odamın duvarına çizdim. yaklaşık 1.5metre boyundadır. Time Spliter 2 oyunundan bu karakteri çok sevdim ve çizmeye karar verdim. Umarım beyenirsiniz.[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 güzel olmuşta sol bacagı nası bişey onu çözemedim. bide yatak odası için cok renkli be..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 eheh neyle cizdirdin :) cok gzl olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 evim oluca söz ver sen boyucaksın bööle...çok güzel olmuş valla[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Hoş olmuş, tebrikler[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 degisik ve güzel olmus[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 güzel olmuş...dekoratif :)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 güzel olmuş:) bende duvarımı boyamak istiyorum ama yeni badana yapıldı.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: mutos, 25 Eylül 2005 08:55 tarihinde demiş ki: eheh neyle cizdirdin :) cok gzl olmus he valla.. Teknik detay isterüüük!! Neyle çizdin, boyanın marka ne, ne kadara mal oldu vs vs vs??????? Edit.. Ben de zamanında odamın duvarına grafitti yapmıştım.. SCG yazıyordu dev bi şekilde.. Ama bilgisayarda yok hiç foto :( Sonra komşular annemi aramışlar sizin evde çocuk bişiler yaptı falan diye.. Anane de anneye "o neymiş öyle?" falan diyince koptu tabi olay.. Kazı+beyaz çimento+boya= düz beyaz duvar!! [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 25 Eylül 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 saolun arkadaşlar, kullanılan malzemeler sadece kalın uçlu keçeli kalem ve gümüş ile altın rengi simli boya. yaklaşık 15milyonTL ile bütün malzemeleri aldım. 2 günde bitirdim. bu çalışmayı 1sene önce bitirmiştim ama forumlara yeni katıldım ve paylaşmak istedim. bütün yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim:) Edit: resimi de oyun kutusunun içinde gelen kitapcıktan bakarak çizdim. resim baş parmağım kadardır, duvarda büyüğünü çizerken bazı oran hataları yaptım(idare edin:)) [Bu mesaj Empire tarafından 25 Eylül 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 tek renk kalemin olduğu için ton verememişsin ve 3 boyutlu olarak ortaya çıkmamış figür, mesela sol kol bedenin arkasında ama öyle olduğu belli olmuyor, o kola koyu ton vererek onun arkada olduğunu belli ederek 3 boyutlu daha canlı bir resim yapılabilir, sadece orada değil çoğu yerde var bu, onun dışında güzel.[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! [Bu mesaj ucanadam tarafından 25 Eylül 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yok gari boncuk...daha ne yapsın çocuk....van gogh bile 3. boyutu tam yakalayamadı...[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Janitschar, 25 Eylül 2005 14:49 tarihinde demiş ki: Hoş olmuş, tebrikler [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 renkleri cok guzel ayarlamıssın.oyun kapagındaki gibi sanırım bu haliyle.simli boyanın etkisi burda ne derece onemli bi fikrm yok aslında gayet profosyonelce,tekrar tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Bir sonraki çalışmalarımda önerilerinizi aklımda bulunduracağımdan emin olabilirsiniz. bu siteye attığım ilk resim ve şimdiden bile faydasını görmeye başladım:) saolun:) [Bu mesaj Empire tarafından 26 Eylül 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Tabiki daha iyisi için yorum yapıcak. Ama ucandamın söylediklerinde bi hata var arkadaki kola daha koyu değil daha silik bi renk vermen lazım doru derinlik hissini kazana bilmek için[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: amon, 25 Eylül 2005 14:46 tarihinde demiş ki: evim oluca söz ver sen boyucaksın bööle...çok güzel olmuş valla hehehehe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar