zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Şimdi sorum şu , panel var bir adet ve ona yazılar falan ekliyorm , bunu Panel1.HorizontalAlign=System.Web.UI.WebControls.HorizontalAlign.Center; olarak ayarladım ancak hala merkezde çıkmıyor :D daha doğrusu bi kere sayfayı ortaladı ondan sonra bidaha ortalamadı :D acaba işey dahamı ayarlamak gerekli :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 panel başka birşeyin içindeyse onu align etmemiş olabilirsin. ayrıca Panel1.HorizontalAlign=HorizontalAlign.Center olarak da çalışır.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 olmuyor :D delircem yaw :D bu webform kafasına göre çalışıyo manyakmıdır nedir :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 horizonalalign panelin içindeki şeyleri ortalar. panel bir şeyin içindeyse ona yapmayı dene aynen, eğer değilse bir tablonun içine atıver.[signature][hline]17 Eylül Cumartesi Paticik TİŞÖRT buluşması oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 olmuyor bi türlü :([signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Width="368px" Height="312px" HorizontalAlign="Center">Panel şimdi denedim çalışıyor. sen panelin içine başka şeyler koymuş olmayasın? grid layout falan.[signature][hline]17 Eylül Cumartesi Paticik TİŞÖRT buluşması oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Width="840px" Height="640px" BackColor="White" BorderColor="White" HorizontalAlign="Center"> olmuyor :([signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 senden sayfanın kaynak kodlarını istesek acaba? belki o zaman yardımcı olabiliriz.[signature][hline]17 Eylül Cumartesi Paticik TİŞÖRT buluşması oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 design view ssi de yeter.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kaynak kodları yazmaya kalksam pek bişey anlaşılacağını zannetmiyorrum :) birazcık karışık şu kadar ını söyleyeim ss de gördüğünüz panele şu şekilde her şey ekleniyor Label L1 = new Label(); L1.id="jhjhj"; L1.Style.Add("Left","10"); . . . L1.Text=re[5].ToString();//re datareader olup databaseden veri çekiyor Panel1.Controls.add(L1); [spo1=ss][/spo][signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için...Geyyik[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 buda kaynak kod :) bura page_load ın içinde [spo1=kod]oleDbConnection1.Open(); oleDbCommand1.CommandText="select * from data"; re=oleDbCommand1.ExecuteReader(); while(re.Read()) i=int.Parse(re[0].ToString()); oleDbConnection1.Close(); while(i>0) { oleDbConnection1.Open(); oleDbCommand1.CommandText="select * from data where Id="+i; re=oleDbCommand1.ExecuteReader(); if(re.Read()) { a=0; Panel p1=new Panel(); p1.ID=j.ToString(); p1.Width=840;//alpha-30;//840; //p1.Height=170; p1.Style.Add("Left","0"); p1.Style.Add("Top",b.ToString()); p1.Style.Add("Position","Absolute"); p1.HorizontalAlign=System.Web.UI.WebControls.HorizontalAlign.Center; if(c%2==0) p1.BackColor=System.Drawing.Color.LightGreen;//ColorTranslator.FromHtml("#FFFFC0");//System.Drawing.Color.SkyBlue; else p1.BackColor=System.Drawing.ColorTranslator.FromHtml("#C0FFC0");//System.Drawing.Color.Pink; //Panel1.Controls.Add(p1); j++; Label L5=new Label(); L5.ID=j.ToString(); L5.Text="Username :"; L5.Style.Add("Left","0"); L5.Style.Add("Top",a.ToString()); L5.Style.Add("Position","Absolute"); p1.Controls.Add(L5); a+=20; j++; Label L1=new Label(); L1.ID=j.ToString(); L1.Text=re[1].ToString(); L1.Style.Add("Left","0"); L1.Style.Add("Top",a.ToString()); L1.Style.Add("Position","Absolute"); L1.ForeColor=System.Drawing.Color.Red; p1.Controls.Add(L1); j++; Label L4=new Label(); L4.ID=j.ToString(); L4.Text=re[4].ToString(); L4.Style.Add("Left","150"); L4.Style.Add("Top",a.ToString()); L4.Style.Add("Position","Absolute"); L4.ForeColor=System.Drawing.Color.DimGray; p1.Controls.Add(L4); a+=20; j++; Label L6=new Label(); L6.ID=j.ToString(); L6.Text="E-Mail :"; L6.Style.Add("Left","0"); L6.Style.Add("Top",a.ToString()); L6.Style.Add("Position","Absolute"); p1.Controls.Add(L6); a+=20; j++; Label L2=new Label(); L2.ID=j.ToString(); L2.Text=re[2].ToString(); L2.Style.Add("Left","0"); L2.Style.Add("Top",a.ToString()); L2.Style.Add("Position","Absolute"); L2.ForeColor=System.Drawing.Color.Red; p1.Controls.Add(L2); a+=20; j++; Label L7=new Label(); L7.ID=j.ToString(); L7.Text="Icq :"; L7.Style.Add("Left","0"); L7.Style.Add("Top",a.ToString()); L7.Style.Add("Position","Absolute"); p1.Controls.Add(L7); a+=20; j++; Label L3=new Label(); L3.ID=j.ToString(); L3.Text=re[3].ToString(); L3.Style.Add("Left","0"); L3.Style.Add("Top",a.ToString()); L3.Style.Add("Position","Absolute"); L3.ForeColor=System.Drawing.Color.Red; p1.Controls.Add(L3); a+=20; j++; Label L8=new Label(); L8.ID=j.ToString(); L8.Text="Time :";//DATABASEDEN ÇEKİLECEK ŞEKİLDE AYARLANCAK VE DÜZELTMELER YAPILACAK L8.Style.Add("Left","0"); L8.Style.Add("Top",a.ToString()); L8.Style.Add("Position","Absolute"); p1.Controls.Add(L8); a+=20; j++; Label L9=new Label(); L9.ID=j.ToString(); L9.Text=re[6].ToString(); L9.Style.Add("Left","0"); L9.Style.Add("Top",a.ToString()); L9.Style.Add("Position","Absolute"); L9.ForeColor=System.Drawing.Color.Red; p1.Controls.Add(L9); a+=20; j++; //b+=170; c++; int ocu; ocu = MetinBul("",L4.Text); ocu*=24; if(ocu<=170) ocu=170; p1.Height=ocu; b+=ocu; Panel1.Controls.Add(p1); } i--; oleDbConnection1.Close(); }[/spo][signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 16 Eylül 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ya şimdi bi sorum daha oluştu :) bu "required field validator" denen aygıt localhostta çalışıyor ama web ortamına taşıyınca çalışmıyor :) nedendir :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Önceki Sorular için UP!!! :) bide yeni bir soru var :) datagirdde sadece belli özelliktelki adamları nasıl listelerim ? mesela sadece ID > 10 falan yada ID=10 olanları listelemek istersem ne yapmam gerekir ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 up up up[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 [spo1=code]string ok=null; ok +=CheckBox1.Checked?"var','":"yok','"; ok +=CheckBox2.Checked?"var','":"yok','"; ok +=CheckBox3.Checked?"var','":"yok','"; ok +=CheckBox4.Checked?"var','":"yok','"; ok +=CheckBox5.Checked?"var','":"yok','"; ok=ok.Substring(0,ok.Length-3); string kadayif="insert into time values ('"+TextBox1.Text+"','"+ok+"')"; oleDbConnection1.Open(); oleDbCommand1.CommandText=kadayif; oleDbCommand1.ExecuteNonQuery(); oleDbConnection1.Close();[/spo] insert into deyiminde sözdizimi hatası diyor :( bü türlü bulamıyorum nedeni nedir sizce ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ok=ok.Substring(0,ok.Length-3); sorun şurada büyük ihtimalle, deneme imkanım yok ama herhalde sadece ok.Substring(0,ok.Length-3); demen yeterli..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yok o çalışıyor :) onda değil onu biliyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar