Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 videos.myspace.com/index.cfm?fuseaction=videos&Mytoken=20050908105609 Daha once bunun hakkinda bir topic acildimi bilmiyorum ama yararli olabilecek bir bilgi diye yazdim.Direk olarak terror train in klibine ulasmaya calisinca hata verdiginden dolayi dolayli yoldan adres veriyorum.Adrese girdikten sonra; Search Videos By:Song Name With Keyword:Terror Train And/Or:Metal Olarak yapmanizi tavsiye ederim.Sayfa acildiktan ve d&w resmine bastiktan sonra 15 sn lik reklam gelicek.Ondan sonra klip baslayacaktir.Fakat video quality e dikkat etmenizi oneririm 128k da bile kasabilir o nedenle 300k yi secmemenizi tavsiye ediyorum.İyi Seyirler :)[signature][hline]Logain Taron Scylla the Elder Algavins Earanorn [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 25 Eylül 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 25 Eylül 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 mono blain!!! cok daha güzel parçalar vardı ya, neden buna cekmişler...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 çok sağolasın (: da cidden niye bu şarkı :p[signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 :) belki digerleri icin klipte ne yapacaklarini bulamamislardir :)[signature][hline]Logain Taron Scylla the Elder Algavins Earanorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar