Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pvp-Rp Horde guildi.

Rebelution

Öne çıkan mesajlar

Yoğun istek üzerine :) projemize forumlardan devam etmeye karar verdik. Bildiğiniz gibi açılması planlanan pvp-rp serverında patiler tarafından açılacak bir alliance guildi mevcut. Önceki topikte de belirttiğim gibi horde olmak istiyoruz ve katılmak isteyenlerden epey bi ö.m. aldım.

Proje aslında iki kişinin msnde konuşarak hiç bişey üretememesinden ibaret. Tolkien elfçesinden fantastik isimler bulmaya çalıştık. Diyeceksiniz madem horde neden elfçe? Warcrafttaki elfçeyle alakası olmadığı gibi sadece fantastik bir öğe olsun diye elfçe sözlüklerde dolaşıyoruz. Favorim www.nevrast.com . Hala listemize eklediğimiz tamlamalardan birini seçmedik çünkü hem kulağa hoş gelmesini hem de anlamca guildimize uygun olmasını planlıyoruz.

Guildin şaman öğretilerine oldukça bağlı bir klan olmasını planlıyoruz. Thrall'a güvenleri sonsuz olan, scourge'a verdikleri savaştan kalan undeadlere karşı önyargıları ve şeytani öğretilere karşı antipatilerine rağmen mücadelerinde onlara katılacak herkese açık bir oluşum olacağız. Forsaken'dan kaçınsak da Sylvanas ve forsaken'ın gayelerine aşina olduğumuz için onlara pek karşı değiliz ve tüm undeadlere açığız.

Kafamızda dolaşan planlar bunlar. Hikayeyi kurmada, isimlerde ve diğer tüm konularda önerileriniz, fikirleriniz için, msn : [email protected].

Katılmak istiyorsanız lütfen açmayı planladığınız karakterin, ırkı, class'ı, ismini falan buraya yazın. TAbi yazdıklarınız bağlayıcı değil :)

Şimdilik :

-Kelemvor
-myster1o
-deadroth
-Razien
Sosyal ağlarda paylaş

Isımleri yazmak istememekle bilmukabil ..
Undead Priest ve Rogue oynamayı düşünüyoruz .. (sayı artabilir)
Count us In For the Horde ^^
Ps: Mevcut alliance guildinin threadine de msg atmıştım fakat yeni serverda alliance degil horde olmaya karar verdik..
Sosyal ağlarda paylaş

huehue dusmanlar sizi:P iyi sanslar umarim gerceklesir[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

İyi dilekleriniz için teşekkürler.

İsim : Turodyn
Irk : Tauren
Class : Warrior ya da Shaman

ve arkadaşım

İsim : Male karakter için Seregron Female için Seregloth
Irk : Rogue için troll Shaman için Ork
Class : Rogue ya da Shaman

[Bu mesaj Rebelution tarafından 08 Eylül 2005 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
Rebelution, 07 Eylül 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
Yoğun istek üzerine :) projemize forumlardan devam etmeye karar verdik. Bildiğiniz gibi açılması planlanan pvp-rp serverında patiler tarafından açılacak bir alliance guildi mevcut. Önceki topikte de belirttiğim gibi horde olmak istiyoruz ve katılmak isteyenlerden epey bi ö.m. aldım.

Proje aslında iki kişinin msnde konuşarak hiç bişey üretememesinden ibaret. Tolkien elfçesinden fantastik isimler bulmaya çalıştık. Diyeceksiniz madem horde neden elfçe? Warcrafttaki elfçeyle alakası olmadığı gibi sadece fantastik bir öğe olsun diye elfçe sözlüklerde dolaşıyoruz. Favorim www.nevrast.com . Hala listemize eklediğimiz tamlamalardan birini seçmedik çünkü hem kulağa hoş gelmesini hem de anlamca guildimize uygun olmasını planlıyoruz.

Guildin şaman öğretilerine oldukça bağlı bir klan olmasını planlıyoruz. Thrall'a güvenleri sonsuz olan, scourge'a verdikleri savaştan kalan undeadlere karşı önyargıları ve şeytani öğretilere karşı antipatilerine rağmen mücadelerinde onlara katılacak herkese açık bir oluşum olacağız. Forsaken'dan kaçınsak da Sylvanas ve forsaken'ın gayelerine aşina olduğumuz için onlara pek karşı değiliz ve tüm undeadlere açığız.

Kafamızda dolaşan planlar bunlar. Hikayeyi kurmada, isimlerde ve diğer tüm konularda önerileriniz, fikirleriniz için, msn : [email protected].

Katılmak istiyorsanız lütfen açmayı planladığınız karakterin, ırkı, class'ı, ismini falan buraya yazın. TAbi yazdıklarınız bağlayıcı değil :)

Şimdilik :

-Kelemvor
-myster1o
-deadroth
-Razien
abi ben böle bişi için başvurduğumu yeminle hatırlamıorum :D arama yaparken gördüm şoke oldum :D devam edio mu bu horde guildi olayı?[signature][hline]res pls
kaganustungel.com
guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında..
guild.gen.tr
blog siteniz: www.geyk.net
Thias [Ventur Co.], Undead Priest
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...