arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 güzele benziyor diye aldım yüklüyorum oynayınca buraya yorumumu yazıcam :) umarım gözüktüğü kadar güzeldir[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Aynı Cossacks in game menu bile aynı 1024x768 den aşağıda çalışmıyor az sistem istiyor menüler müzikler game art süper tarihsel bilgi de öğreniyorsunuz :) karar anı: :P Cossacks sevmeyenler uzak dursun Cossacks sevenler kaçırmasın[hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ben giderim paşa paşa conquest of the new world ümü oynarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Gidin pacman oynayın.[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 bu oyunu cozmus biri var mi paticikte? Ben bazi mekanikleri cozemedim, mesela Haida'nin altin geliri neye gore? Adamlar maden yapamiyor ama altin sabit bir hizda artiyo surekli. Bir de yerli uygarliklarin slinger, blow piper gibi uniteleri cop mu yoksa ise yaradiklari durumlar var mi? Avrupa ulkeleri arasinda bir fark var mi yoksa hepsi ayni mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar