hyde Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 kaptanın dedgı gıbı antalyalyım ama lıseyı gectım bılseydım sınıfta kalırdım :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 AÇILIN Biri dansmı dedi!?[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ReDDoG: ama çok pis halay çekerim dedi valla :D[signature][hline]cik cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi brdo para brdo zlata diamanti oko vrata ... i am from garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 aa liseye giden demişsin tüh. 5 sene önce bitirdi okulu o :D[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 salsa yaparız..boyum 1.85 ama sen giy biraz topuklu ben yerde dans figürleri ayarlarım mrk etme;) gösterinin tam sonunda zeybeğe kalkarım bomba olur:-) birincilik kesin derim,paramı da alırım üstüne ama. teklifi bi düşün istersen?[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 antalyada olsam kaçırmam böyle bi şansı .)[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bende boydan kaybettim ya 2 metre artık napalım şansımız yokmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ne kadar çok uzun varmış yaa[signature][hline]cik cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi brdo para brdo zlata diamanti oko vrata ... i am from garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 çok pis dans ederim :D[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Herkes danscı çıktı bi anda[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ben dans edemem. ama çok iyi halay çekerim.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya aslında dans ederimde simdi istemiyorum digerlerine haksızlık olur.[signature][hline]bazen hiçbirşey yolunda değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Cintonik, 25 Eylül 2005 01:36 tarihinde demiş ki: çok pis salsa yaparım. yuh[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Cengiz Budak ?[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 çok pis roflkopter yaparım[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ben dans edemem abi.Birazcık Trance Tekno işi vardır euhe... millet çok pis salsa yaparım dioda bende... Çok pis sallarım :D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 en pis ben dansederim bilen bilio walla=)ama en güzeli pisi pisi dansı 6 yaşında öğrenmiştim kursta=)[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 erkek olsan ztn hiç topic fln açmicaktm sana sorcaktm hmn :) boyun fln da uygun bana biliorm :D[signature][hline]cik cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi brdo para brdo zlata diamanti oko vrata ... i am from garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 git ctesi akşamı murphys dance bar'a ordan bulursun her türlü boyda ve kiloda erkek partner.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ordaki dans gecelerini ztn bnm gittiim dans okulu düzenlio.yani ordaki adayları da biliorum bn[signature][hline]cik cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi brdo para brdo zlata diamanti oko vrata ... i am from garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 o zaman arjantin'e git. ya da meksikaya orda çok vardır. ispanyaya git avrupa ne de olsa.[signature][hline]FİLTHY PLAY! [Bu mesaj Fistan tarafından 25 Eylül 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 böle olursa gidicem zaten :( böhüüüüüüü[signature][hline]cik cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi brdo para brdo zlata diamanti oko vrata ... i am from garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Hala bulamadn mı?Salsa da kolay bulamazsn tango gibi değil ki[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 japonyayada gidebilirsin.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ne tür bi alakayla? :)[signature][hline]cik cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi brdo para brdo zlata diamanti oko vrata ... i am from garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar