Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uygun dansçı aranıyor (lütfen yardım edin!)

pogodi

Öne çıkan mesajlar

öncelikle umarım doğru yere açmışımdır topici :)
antalyada liselerarası salsa yarışması düzenlenicek ve tecrübeli olduğum için dans okulum bu yarışmaya beni de hazırlicak.ama benim partnerim yok ve bana git bul dediler :)
eğer aranızda antalyada olan, liseye giden, önceden dans dersi almış ya da almamış ama bu işe gönüllü olan (dans okulu yarışmaya hazırlıyo) çok fazla uzun olmayan (:() biri varsa nooolur bana pm atsın ben ikna etmek için elimden geleni yapıcam.yarışma zamanı henüz belli değil
ama çok erken olcanı sanmıorum.

edit: özür dilerim belirtmeyi unutmuşum ben kızım, erkek arıorum[signature][hline]cik cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi brdo para brdo zlata diamanti oko vrata ...
i am from garbage

[Bu mesaj pogodi tarafından 24 Eylül 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel liseli taklidi yaparım :) ama salsa bilemm tango bilirim biraz da flemenko.. ama antalyaya kadar da gelmem baaaaaaa

hmm kendiem yeni bir eğşlence bulmalıyım böyel olmuyor[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

var işte ben varım daha ne olsun.. TSE özle bölüm açtı benim yüzümden..

bu arda arkadaşlar gerçekten büyük sorun bu.. bende "ne gidecem tangoya sap doludur orası" diyordum ama durum şu ki erkekden çok kız var ve erkek dansçı bulamıyorlar ehueh :)

mekana gidince altın kadar değerli oluyorsunuz[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

pogodi bi koşu salsa öğrenip geliyorum.gerek yok diğerlerine :P hoş sırtaki ve misket biliyoruz ama onlarda para etmiyo artık[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Sosyal ağlarda paylaş

benim arkadaşım var istanbulda tolga hanın yetiştirdiği bi dans öğretmeni. bulamadıysan konuşiim onla. antalyada ablası var belki rasgelir tam gittiği sırada olur yarışma :D[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

çok pis salsa yaparım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...