KahnX Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Aşağıdaki yazıyı aramadan buldum.Sorunum tamamen aynıdır ve 2004te yazılan bu konuyada bir çözüm bulunamamış.Bu sorunu yaşıyorum lütfen çözümünü söyleyebilirmi bir allahın kulu lütfen ya çok feci işkence çekiyoruz reset atmak kadar iğrenç bişey yok. Benim evimde bir wireless network var fakat bu network'ün ADSL Modem - Router - Access Point (Linksys WAG54G)'den kaynaklanan saçma sapan sorunları var. WEP Public Key ile şifrelenmiş bağlantı kullanmaktayım. 3 bilgisayar + Notebook normal şartlar altında sorunsuz çalışmakta. Fakat notebook'u alıp fikir ve yaratıcılığımın en üst seviyelere dayandığı tuvalet ve uykudan önceki zamanı değerlendirmek için yatak odama veya tuvalete taşıdığım zaman belli bir veri aktarımından sonra modemin wireless'ı sapıtıyor ve kapanıyor. (O bölgelerle modem arasındaki mesafe max 10 metre, sinyal kalitesi 5'de 4 ve 54mps bağlantı) Ve modeme restart atmadan çalışmıyor. Bu olaydan sonra aynı şekilde wireless kullanan masaüstü makinemde wireless networküme'a ulaşamıyor. Bu neden kaynaklanabilir ? Başka birinin başına geldimi. Eskiden USR 9601 (Tam hatırlayamıyorum modelini gene WAG54G gibi bir modemdi) kullanırken böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. [Bu mesaj KahnX tarafından 25 Eylül 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 O tür modemler, arada duvarlar olduğunda, kapılar da kapalıysa sorun çıkarabiliyor. Bende de olmuştu aynısı. Yapabilecek birşey olduğunu sanmıyorum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 üretim hatası gibi bişi firmaya danışmak lazım.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 yani çözümü olmayan aptal bi modem bu.Kimsede yokmudur yani ? bu sorunu yaşayan falan ?[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar