CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Selam; Simdi bir sorun olustu wow accountumda; simdi ben 1ay bedava olmak uzere 2 ay almistim simdi o 2 ay in bitmesi gerekiyordu ama bitmedi dedim herhalde hep para cekiyorlar tamam eyvallah dedim girdim sitesine nicki ve sifreyi yazdim kabul etmiyor acc ismi icn mail girdim mailide kabul etmiyor sonra dedim ayri bir isim ve sifre mi giriliyor yani sonuc olarak oyuna girmek icin girdigimiz nick ve sifre sitedeki nick ve sifre degil mi?[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 2si de aynı sifreler maili de kabul etmiyosa sen bi sifreni kimlere verdgini fln hatirlamaya calis[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? [Bu mesaj zaidral tarafından 25 Eylül 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 peki niye kabul etmiyor anlamadim ben? edit: yok kimseye vermedim sifreyi ve sadece evde oynuyorum oyle bi ihtimal olamaz[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk [Bu mesaj CusTodeM tarafından 25 Eylül 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 gercekten sacma bi olay oldu simdi nicktei bazi harfler buyuk oldugunu hatırladım oyle yaptım girdi heh rahatsızlık icin ozur dilerim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bütün eski şifrelerini dene onlardan bitanesi olcaktır benimde başıma gelmişti bi ara oyun şifresiyle net sifresi aynı deildi[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar