The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Arkadaşlar uzun zamandır paticige ugrayamadım. İşin açil olmasının verdiği gazla da dogrudan buraya açıyorum konuyu, umarım bir problemi olmaz. Türkiyede bulunan bir host firması gerek bana. Php destekli olucak vs. Eger bana en iyi hostları sıralarsanız sevinirim. Bende bakıyım arasından seçiyim (aylığı 10 la 20 doları geçmiyecek birşeyler olsun)[signature][hline]H.B.E Temmuz 10 da v3 e gecicek. Hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Turkiyede bulunan host derken sunuculari yurt icinde barinan mi demek istedin? Birde web alani ve aylik transfer limiti hakkinda da bilgi verirsen daha saglikli sonuclara ulasabilirsin.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Sunucular türkiye içinde olucak Aşşağı yukarı şöle birşey olursa, tadındanda yenmez 25 MySQL Database 25 Email Adres 25 FTP account u 25 Subdomain 5 Addon Domain 5 Parked domain 500 MB yer 10GB bandwith[signature][hline]H.B.E Temmuz 10 da v3 e gecicek. Hayirli olsun [Bu mesaj The_Guardian tarafından 25 Eylül 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Sunuculari Turkiye'de olupta bu ozellikleri bu fiyata veren hosting sirketi* bulman cok zor. *: Ozellikle koyuyla yazdim cunku, sirket olmayipta, kendini sirket olarak tanitan cok fazla kacak hosting var. Gercekten sirket olup olmadigini, en kolay sanal pos sistemi ile anlarsin. [signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] [Bu mesaj Crane tarafından 25 Eylül 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Bir bak istersen :) http://www.adamerweb.net/index.php[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar