Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 arkadaslar Bu konu ile belki 599587856 kere topic acıldı ama :D Bİr daha Sorim dedim Şimdi Ben Pre. alırsam Pre acılırmı Ne kadar zmn alır yardım edermisiniz?[signature][hline]Nick:__Arthur__ lvl:5x Server=Xigenon Nation=Karus np:2*** Clan:GoLD My love ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzzzzzzzz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 kredi kartı ile direk alma. kredi kartını paypala kaydettir ve paypal üzerinden al. anında aktif oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 paypal yöntemini anlatamanı istesem biraz bende almayı düşünüyorum ama paypal tavsiye ettiler hiç yöntem anlatmadılar nasil yapılır bu iş ? yardımcı olursan çok sevinirim bide bu paypal'ın puan alim sonra premium aldiğini söylendi böyle bişi var premium aldiğin puan,item falam geliyo paypal ile gene oluyormu bunlar ?[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzzzzzzzz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 www.paypal.com a girip üye oluyorsun. kredi kartını ekliyorsun. daha sonra oyuna girip premium alma esnasında paypalı seçiyorsun. yani oldukça basit bir işlem. yanlız unutulmaması gereken tek şey, paypal üyeliğini aktif hale getirmek için mail adresine yollanan linke tıklamak ve aktivasyonu gerçekleştirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: zzzzzzzzz, 25 Eylül 2005 05:59 tarihinde demiş ki: www.paypal.com a girip üye oluyorsun. kredi kartını ekliyorsun. daha sonra oyuna girip premium alma esnasında paypalı seçiyorsun. yani oldukça basit bir işlem. yanlız unutulmaması gereken tek şey, paypal üyeliğini aktif hale getirmek için mail adresine yollanan linke tıklamak ve aktivasyonu gerçekleştirmek. peki paypal acc acildiktan sonra orda current account walue 0 olarak gozukuyor.Burada actiginiz acc ye bir para aktarimi yapip da sonradan alma soz konusu degil dogru mu?[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzzzzzzzz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 eğer kredi kartı kullanıyorsan gerek yok. ama sanal kart ve benzeri bir kart kullanıyorsan işlemi yaptığın anda kartta limit olmalı. o seçenek paypal ile çalışan başka şirketler için geçerli olabilir. tam olarak ben de bilmiyorum o dediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: istemihan, 24 Eylül 2005 21:25 tarihinde demiş ki: Aynı konudan devam edeyim. Suanda bende P harfi yok. Yani paybalı kullanarak üyeliğimi yenileyemiyorum. Bu işi sitesindende yapamıyorum. Var lan knight cashlerimi Kullanmak istesemde kullanamıyorum cünkü P harfi yok. Ne yapmalıyım? [signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prof_trader Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Yeni Klavye Al Önce [li]Auauhduhdusdh[/li] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Klavyemde değil oyunda power up story yok. Hani Q nun yanında olan hey Allahım[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bak bunu al yeni çıktı alcan buff gibi kullancan:-)1 ay beleş...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: istemihan, 25 Eylül 2005 17:13 tarihinde demiş ki: Klavyemde değil oyunda power up story yok. Hani Q nun yanında olan hey Allahım versiyon sebebinden olsa gerek ! tekrar oyunu yuklemek gerekebilir :)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 dediğinizi yaptım sorunum cözüldü emegi gecen herkese tesekkürler.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar