_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Az once NTV izliyordum, programin adi ne bilmiyorum, Izmir Ekonomi Universitesi Rektoru ile Bilgisayar Bilimleri Fakultesi Dekani cikmislar iste universitenin reklamini yapiyorlar. O da nesi!? Dekan Bilgisayar bolumleri hakkinda bilgi verirken yeni acilan 'Bilgisayar Oyunlari ve Sanatlari' bolumunden bahsediyor, gelecegin meslegi diyor! Noluyoruz dedim internetten arastirdim University of Abertay Dundee'de de ayni bolum varmis ve burayla isbirligi yapiyorlarmis. Cok sevindirik oldum yaw heh iste burda biraz bilgi var: http://cs.ieu.edu.tr[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 bilgisayarla oyun yapmayı fln oretcekler herhlade oıdekdıej.. oo sufer wlla..[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 evet bayağıdır var bu olay ortalarda yeni duydun herhalde[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Yurtdisinda oldugunu biliyorum da Turkiye de de bolumu acildigini simdi duydum.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Puani da fazla degildir buranin baya talep olur herhalde..[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 puanı fazla olur ozaman :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 oraya gidersen, mezun olduktan sonra Turkiye'de iş bulman imkansız, yurt dısında da nasıl bulabilirsin? teorikte iyi gibi gozukse de pratikte hic bir işe yaramaz, anca kendi kendine oyun yapıp oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Haklisin, ben zaten gitmiycem, fakat zaten yurtdisina calismayi dusunuyorum, buyuk ihtimal Almanya'ya abimin yanina gidicem, o da bilg. muh., munichde bir sirkette calisiyor. Turkiye'de duramam ters bana :)[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: _Mordrac_, 23 July 2003 20:09 tarihinde demiş ki: Haklisin, ben zaten gitmiycem, fakat zaten yurtdisina calismayi dusunuyorum, buyuk ihtimal Almanya'ya abimin yanina gidicem, o da bilg. muh., munichde bir sirkette calisiyor. Turkiye'de duramam ters bana :)[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Amerika daha cekici geliyor bana Avrupa'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Oraya da gideriz hayirlisiyla, ilkonce bir Avrupa'ya gidiyim uygarlik nedir goriyim ogreniyim.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: _Mordrac_, 23 July 2003 20:16 tarihinde demiş ki: Oraya da gideriz hayirlisiyla, ilkonce bir Avrupa'ya gidiyim uygarlik nedir goriyim ogreniyim.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Avrupa da oyun yapimi ile ilgili bisürü firma acildi su son 2 sene icinde bunlarin en büyügüde CDV bir Alman sirketi ve devamli bilgisayar mühendisi almakta ve oldukca hizli gelisiyor ve bunun gibi daha cok firma cikti mesela Aquanox serisinin yapimcisi olan firmaninda (alman firmaso oda) adi oldukca fazla duyulmaya basladi amerika dan cok avrupada yeni ve hizli gelisen bi sektör olmasi nedeniyle (özellikle almanya da) is bulman oldukca kolay olur ve tabiki de oldukca yüksek bi maas da cabasi...Bence abinin yanina git :) ben 2 sene önce geldim almanya ya ve uygarlik gördüm senide bekleriz :)[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Turkiyedeki holdingler oyun yapiminin ne kadar buyuk bir endustri oldugunu gorup destek ciksalar bizde de olacakta, Turkiyede halen oyunlar 5-10 yas arasi cocuklarin isi olarak goruluyor, 20sinden sonra "kazik kadar adam oyun oynuyor" lafi gelmeye basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Alin daha ne diiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ben uzun zamandır biliyrum o bölüm olduğunu. yaklaşık 2 yada 3 senedir war sanırım. yanılıyor olabilirim ama tercihlerim arasında olacak bölümlerden biri.ama burslu kazanmak gerk kolej gibi deilki univ. daha pahalı[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 heh bütçe ayırcaklar oyun sektörüne ha HORTUMLAMAKK DURURKEN sanmıyorum[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 benim bildiğim izmirdemi ne var bi tane daha oyun tasarım bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 woy amua goiim millet oyun yapımcılığı sektorunu kurmuş da destek parası da werio[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 bzi de kopya oyun sektörüne destek veriyoruz nolmuş yani[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar