Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiye Bilgisayar Teknolojisinde Buyuk Adim

_Mordrac_

Öne çıkan mesajlar

Az once NTV izliyordum, programin adi ne bilmiyorum, Izmir Ekonomi Universitesi Rektoru ile Bilgisayar Bilimleri Fakultesi Dekani cikmislar iste universitenin reklamini yapiyorlar. O da nesi!? Dekan Bilgisayar bolumleri hakkinda bilgi verirken yeni acilan 'Bilgisayar Oyunlari ve Sanatlari' bolumunden bahsediyor, gelecegin meslegi diyor! Noluyoruz dedim internetten arastirdim University of Abertay Dundee'de de ayni bolum varmis ve burayla isbirligi yapiyorlarmis. Cok sevindirik oldum yaw heh iste burda biraz bilgi var:
http://cs.ieu.edu.tr[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Mordrac_, 23 July 2003 20:09 tarihinde demiş ki:
Haklisin, ben zaten gitmiycem, fakat zaten yurtdisina calismayi dusunuyorum, buyuk ihtimal Almanya'ya abimin yanina gidicem, o da bilg. muh., munichde bir sirkette calisiyor. Turkiye'de duramam ters bana :)[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.

Amerika daha cekici geliyor bana Avrupa'dan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Mordrac_, 23 July 2003 20:16 tarihinde demiş ki:
Oraya da gideriz hayirlisiyla, ilkonce bir Avrupa'ya gidiyim uygarlik nedir goriyim ogreniyim.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.

Avrupa da oyun yapimi ile ilgili bisürü firma acildi su son 2 sene icinde bunlarin en büyügüde CDV bir Alman sirketi ve devamli bilgisayar mühendisi almakta ve oldukca hizli gelisiyor ve bunun gibi daha cok firma cikti mesela Aquanox serisinin yapimcisi olan firmaninda (alman firmaso oda) adi oldukca fazla duyulmaya basladi amerika dan cok avrupada yeni ve hizli gelisen bi sektör olmasi nedeniyle (özellikle almanya da) is bulman oldukca kolay olur ve tabiki de oldukca yüksek bi maas da cabasi...Bence abinin yanina git :) ben 2 sene önce geldim almanya ya ve uygarlik gördüm senide bekleriz :)[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...