Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fiat palio 2006?

yce

Öne çıkan mesajlar

said:
tAKA, 21 Eylül 2005 02:01 tarihinde demiş ki:
yok ciddiyim denedim :D bende 1.6 golf ve palio multijet var multijet cok daha iyi performans gosteriyor 1.3 olmasina ragmen

atış serbest[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

http://www.fenerasyon.com/
Sosyal ağlarda paylaş

eyvallah beyler
yarın veya öbürgün alıcam palio'yu, golf 1,6'yı geçmek bnm için bir onurdur :) arkadaşta var çünkü biraz sinir olsun bari...:)
peki hiç kötü yanı yokmu bu arabanın? yani bazı yerlerde duydum,yerden yüksek oldugu için virajlarda yana yatıyomuş ve virajlara hızlı girildiğinde önden kayıyomuş araba.. arabam.com'daki testte öyle yazıyodu,bikaç kişiye sordum doğrudur dedi,bi de size soriim; doğrumu?[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer
Sosyal ağlarda paylaş

Corsa 4ever. Ama tabi bence git biraz daha para ekle Astra al yada git 2.0 96 model al performans forever dieceksen zaten 2. el alıcagın için 3-4 senede ancak 0 araba fiyatna gelir benziniyle

2.0 ikince ellerin fiyatını düşünrenin a.q kdv sux[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReDDoG, 21 Eylül 2005 03:36 tarihinde demiş ki:
said:
tAKA, 21 Eylül 2005 02:01 tarihinde demiş ki:
yok ciddiyim denedim :D bende 1.6 golf ve palio multijet var multijet cok daha iyi performans gosteriyor 1.3 olmasina ragmen

atış serbest

oncelikle arastir ogrenki atis yapan konumunda sen olma.

gordugun ilk 1.3 multijet'e atla ve kendin dene olmadi.

kalkis olarak 1.3 multijet 1.6 golf ve 1.16 yi geciyor dedim, 1.6 golf u kendim bizzat denedim 1.16 yida verilirken gordum tabiiki sadece kalkis anindaki performanstan soz ediyorum serilik bazinda, kalkistan sonrasi doğal olarak golf veya 1.16 multijete fark atiyor azcik.[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life

[Bu mesaj tAKA tarafından 25 Eylül 2005 03:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yetenek degil seriligi motorun performansidir ve palio multijet benim gorusume gore ve gordugume gore 1.6 bir golf den diyim en azindan daha atik ve seri.

ya kısaca dinamik bir alet bu multijet, hafif hemde diger kasalara gore oradanda kazanıyor yani bu konuda atıyorsun demeye yada bu konuyu tartismayada gerek yok cok merak edenin gidip test sürüşü yapma özgürlügü elinde.[signature][hline]34'life.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
palio teknik tablo

YENİ PALIO 1.2 ACTIVE 17.950
YENİ PALIO 1.2 ACTIVE AC 19.750 19.
YENİ PALIO 1.2 16V ACTIVE 18.950
YENİ PALIO 1.2 16V ACTIVE AC 20.750
YENİ PALIO 1.2 16V DYNAMIC AC 21.750
YENİ PALIO 1.2 16V DYNAMIC SPEEDGEAR AC 23.250
YENİ PALIO 1.3 MULTIJET ACTIVE 21.800
YENİ PALIO 1.3 MULTIJET ACTIVE AC 23.600
YENİ PALIO 1.3 MULTIJET DYNAMIC AC 24.850
[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem

[Bu mesaj DynamicK tarafından 25 Eylül 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
hafif oldugu için kalkışta öne geçer palio drag yapmadıkları için de ataklık konusunda ışıklarda kalkıp diğerinin önüne kırma olarak düşündüklerinden daha atak deniyor.

uzun yolda herhangi bir ataklık söz konusu olmaz palio için
hele hele virajlarda hiç şansı yok :)[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 25 Eylül 2005 15:33 tarihinde demiş ki:
hafif oldugu için kalkışta öne geçer palio drag yapmadıkları için de ataklık konusunda ışıklarda kalkıp diğerinin önüne kırma olarak düşündüklerinden daha atak deniyor.

uzun yolda herhangi bir ataklık söz konusu olmaz palio için
hele hele virajlarda hiç şansı yok :)

işte bunu anlatmaya calisiyorum anlayan anlamis ne guzel :)[signature][hline]34'life.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...