Rubens Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 arkadislar ben ferentusu yükledim ancak 0x012d415b adresindeki yönerge 0x00000000 bellek adressine başvuruldu bellek written olmadı. Programı sonlandırmak için tamam'a Programdan hta ayıklamak için İptale basınıs diyor. bana yardım edebilecek bir arkadaş arıyorum cok yardıma ihtiyacım var Lütfen Es geçmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Benim biligsayarmdamı sorun var yoqsa ????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 http://www.ferentus.com/forum/viewtopic.php?t=2058 linke bi bakı ve be.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya ben şu forumlarına giremiyorum username ve password u yazıyorum olmuyor... ama aynısıyla oyuna girebiliorum[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 uye olman lazım forumlarada.Register olcan :) Giremiyorsun Oyun acc ı ile[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar