amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 şimdide bknz "talihsiz kader dizisi vol 2"[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 gecmis olsun adam kacarken niye cantayı bırakmıs merak ettim simdi[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 evdeyken aannemin çantasını aşağıdaki arkadaşına atmış...arkadaşı da duvarın kenarna koymuş hepissini toplayıp birden götürmek için[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 iyi plan gercekten neyse gecmis olsun tekrar[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 geçmiş olsun. ama anlamadığım şey, niye çantaların içnde hazır da 7 milyar tutarsınz abi?![signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: amon, 21 Eylül 2005 15:06 tarihinde demiş ki: said: BoDrUmLu, 21 Eylül 2005 14:33 tarihinde demiş ki: o kadar paranın çantada ne işi var? bu konularda dikkatli olun.. CANa da bişi gelmemiş.. geçmiş olsun ya halamdan zamanın birinde borç almıştık baabamlar inşaat yapıp satıyolar....şimdi halamm araba almaya karar verince parayı geri verelim dedik...bankadan annemle çekmiştik hatta daha dün yani direk vercektik... ...[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar