Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

knigtonline.exe hatası

blackforest

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar oyunu açıp şifremi parolamı giriyorum hangi serveri yada o serverdeki hangi karakterimi seçersem seçeyim oyunu yüklemeye başlıyor datayı ve character infoyu yüklüyor ancak information a geldiği zaman %10da knigtonline.exe bir sorunla karşılaştı kapatılması gerek diye hata veriyor aynı bilgisayarda değişik heseplara girebiliyorum oynayabiliyorum ama ana hesabım olan bu hesapta hep aynı yerde bu hata.
bilgisayar değiştirerek cafe değiştirerek hatta ve hatta semt değiştirerek denedim ama malesef oyuna giremiyorum böyle bir sorunla karşılaşıp düzeltebilen varsa yardımcı olabilirmi[signature][hline]Blackforest
Ares= 54 mage 20k np(sadece savaşlara girer)
48 asasin 0 np :P
xenon=52 Priest(bıraktım)
Cyper=56 priest (kasmaya devam )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rehavet_yok, 25 Eylül 2005 18:19 tarihinde demiş ki:
arkadaslar temp dosyalarınızı silin. bununda fatdası olmazsa (skill bug vs gibi bişi icin regedit kurcalandı ise) HKey_local_mechine anahtarı altındaki knightonline verisini silin. (ayarlanmıs skilllerini silincek)

Ilk once bende senin gibi dusundum ancak arkdas farklı pc den denemis cafelere falan gitmis reg ayarları degil ozaman !(?)
Char asılı kalmıs olabilir belki ,customer support a basvrumakta fayda var sanırım .[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls
Ares/w00tabulous
Sosyal ağlarda paylaş

said:
capital, 25 Eylül 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
sen ne kadar zekisin yaa;
kardeşim alan yetkisi doğal olarak senden benden cok daha fazla insanla görüşür, belki aynı konuyu onlara özelden atmış olabilirler diye zikrettik!
zeki çocuk!

hahah çok komiksin...senle s.k yarıştırmıcam ama adamlar daha önceki forumlarda sölediler...
çarı ahcklenen alan yetkilileri napcam..banlananlar alan yetkilleri napocam die bağırıyosunuz lol..zzzzc[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arkadaslar temp dosyalarınızı silin. bununda fatdası olmazsa (skill bug vs gibi bişi icin regedit kurcalandı ise) HKey_local_mechine anahtarı altındaki knightonline verisini silin. (ayarlanmıs skilllerini silincek)

bak ne güzel açıklamış...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
w00t, 25 Eylül 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
said:

Ilk once bende senin gibi dusundum ancak arkdas farklı pc den denemis cafelere falan gitmis reg ayarları degil ozaman !(?)
Char asılı kalmıs olabilir belki ,customer support a basvrumakta fayda var sanırım .

eğer asılı kalsa idi char kullanılıyor hatası vermezmiydi? üstelik iki tane makine açıp ilkinden şifreyi girip karakter seçimine kadar geldim diğer makineden de aynı şifreyi girip char kullanılıyor düşürmek istermisiniz hatasını vermesini sağlayıp düşürmeyi denedim ancak information a kadar olan dataları yüklüyor ama malesef informationda %10 da yine aynı hatayı veriyor moralim çok bozuldu denemediğim şey kalmadı ayrıca dün giriyordum ve gold pre. üyeliğimin son günü idi bugün bitti ve hiç giremedim acaba ondan da olabilirmi diye düşünüyorum ama denemelerim arttıkça ümitsizliğim de atrıyor costumer support a da güvenmiyorum çünki daha önce dc den dolayı kaybolan itemlerim için yazmıştım hiçbişey yapmamışlardı (premium olduğu halde) biraz daha bekileyip denemelerime devam edecem o kadar char dan sonra yeni baştan char kasmak hiç işime gelmiyor hesabım düzelmezse elveda KE dicem napayım[signature][hline]Blackforest
Ares= 54 mage 20k np(sadece savaşlara girer)
51 asasin 2,xx k np
xenon=52 Priest(bıraktım)
Cyper=57 priest (kasmaya devam )
[ne yazıkki hepsi aynı acc'de :( ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...