bareme Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Ya arkadaşlar baktım onu almayın bunu almayın ben yeni başladım gerçi daha lvl 49 ben alacağım şeyin dup olup olmadığını nasıl anlıyacam bana yardımcı olun... Birde bu gm ler bu adamalra nasıl ulaşırım???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya baq bafla ilerlememişsinde BOşver knigghtı adamlarda +4 rol var sen ne yapacan knigti saten bu oyun a sosyal bir oyun ben bıraktım rahat ettim OOH be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bırakın KO'yu gelin freantustusa muahahahah:lol: madmad nerlerde gözükmüyo:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya ferentus kötüleşti yafs buglar çıkmaya başladı mesala bazen vurmaya çalışıorum birine maa vurmaıorum sadece skill kullanarak vurabilirorum bunun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: bareme, 25 Eylül 2005 16:49 tarihinde demiş ki: Ya arkadaşlar baktım onu almayın bunu almayın ben yeni başladım gerçi daha lvl 49 ben alacağım şeyin dup olup olmadığını nasıl anlıyacam bana yardımcı olun... Birde bu gm ler bu adamalra nasıl ulaşırım???? dostum 500m paran olunca ve bir item almak istersen ozaman dupe olupo olmadıgını sorgulamak gerekebilir , 500m paran var ise dupe mu degilmi anlayabilecegin yollardan biri itemın degerinden %40 asagı fiyat olmasıdır. baska anlasılabilecek yolu pek yok :) işin ve işimiz bu konuda hepimiz zor , bi cok kişinin canı yanmıstır ben dahil[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar