SbNN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Bu ne uyuz bir reklamdır allahım !! :(:([signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Valla ya chaichen kıl oluom herifin tip zaten iptal :D[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 kalitesiz bi reklam evet.hülya koçyiğit i reklamda oynatan zihniyetler.(kıl oluom o kadına) geçen 1 tane daha görüm tv de bi sucuk reklamı.levent kırca bi hatuna sucuk yediriyodu.eheh dedim kesin skeçtir bu aa bi baktım reklammış.levent kırca da böyle bi reklam da oynuyosa artık..[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. [Bu mesaj lullaby-kit tarafından 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Sinan Çetin'in çektiği hiç bir reklamı beğenmiyorum zaten ..[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Orada ki espri aslında komik değil, ama nedendir bilmiyorum ilk gördüğüm zaman baya bir gülmüştüm. Heh unutmadan Burada açılmışı da varmış...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 zaten boyle mal mal reklamlar ciktimi o reklami yapan adamin kafasinda bi sorun oldugunu dusunuyorum bu kadar mi kotu olur[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar