Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patiye ne oluyor

Dingaer

Öne çıkan mesajlar

bende yeni sayılırım hazirandan beri ama benimde rahatsız olduğım şeyler var! hemen laf sokmalar,kavga moduna girmeler,üstünlük sağlamak isteyenler. arkadaşlar kardeşlik varken nie birbirimize kırılıyoruz forumu bırakıyoruz ki. saygı ve sevgi çerçevesinde bu olayı sürdürelim lütfen...[signature][hline]Herseye ragmen! =))
Sosyal ağlarda paylaş

uykusuzluktan mıdır nedir bu konuyu okuyunca kendimi yuvarlak masada , camelot şövalyeleriyle ülkenin gidişhatını tartışırmış gibi hissettim.

neyse konuya gelicek olursam. uodan geliyor kodan geliyor fln diyorsunuzda sonuca ulaşmanın yolu nerden geldigi degil - ki uonun sevimsiz tayfası artık ko oynuyor orasıda ayrı mesele. zaman içinde kullanıcı sayısı arttıkça bu tür şeyler yaşanması gayet dogal. eskiden 100 kişiden 20 tanesi zırtapozsa alıyoruz hemen o oranı (20/100) şuanki kullanıcı sayısını 10000 varsayalım.. demekki 2000 tane zırtapoz var. nasıl ama? tam cuk oturdu hesap matematikçi lise1de nie bıraktı hala anlamıyorum. neyse diyerekten ... patide eskiden güzel bir olay vardı. herkes ne yazması gerektigini ne yazmaması gerektigini yazılı kurallara gerek kalmadan ayırt edebiliyordu. şimdi ise ikazlara,uyarılara,banlara, kafa yaş odunla vurmalara ragmen anlamıyorlar. aklıma birkaç fikir geliyor fakat olabilirligi hakkında bir bilgim yok.
*öncelikle post sayısına göre madalya olayı kaldırılsın,onun yerine gerekli merciler tarafından madalya verilsin. bu şekilde hayatımızdan saniyeler çalan +1 leri görmemiş oluruz, ömrümüzden tasarruf ederiz.
*kayıt olayının şuanki durumu hakkında bir bilgim yok fakat eskisi gibiyse biraz daha zorlaştırılabilicek bir sistem koyulabilir. onay olayı otomatik degilde yetkililer tarafından kontrol edilerek yapılabilir (şuanki sistem hakkında bilgim yok belki böyledir)
*genel olarak her bölüme özgü kurallar var sanırım. bunları uygulama kısmında toleransı ne kadar minimuma indirilirse o kadar verimli bir sonuç alınır.

neyse bu kadar yeter işim var haden bye[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş

giden gitsin kalan sahalar bizimdir hehe..
boş boş tartışma topikleri açmayın abi,
gitmek isteyen gider kalanda kalır..patiyi buralarda tartışmanında bi getirisi olacağıunı zannetmem.tartışıldı ve giden de gidior yani..
yöneticiler,ya kendi kafalarına göre yada tartışılacak bi konu varsa bizlere danışarak bi şeylere karar verilir onun dışında gerisi fasa fiso.[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
Sosyal ağlarda paylaş

diğer bölümleri bilmiyorum fakat en fazla ilgili olduğum bölüm yani futbol bölümüyle ilgili bişeyler sölemek istiorum patiye yakın bi arkadaşımın tavsiyesiyle üye olmuştum pişman da değilim fakat futbol bölümünde edilecek tek bi kelime bile kavga çıkarmaya yetiyor çok gereksiz kişiler var en basit örnek;geçende necatiyle ilgili bi topic açtım yeni üyenin biri gelmiş en büyük fener falan diyo onu da geçtim yine aynı topicte gs li bi arkadaş iyi niyetiyle işe bak hepsi türk olan forvetler sadece bizde diyor diğer bi arkadaş da onu alaya alıyor kendisine tepki verilince o arkadaşı da alaya alıyor futbol bölümü bu elbette takışmalar atışmalar olacak ama her şeyin bi ölçüsü var abartmaya gerek yok bazen biz de ben de dozajı aşıyorum ama şu ana dek fb lilerin ya da bjk lilerin yoğunluklu olduğu bi konuda abuk bi yorum yapıp birini kışkırttığımı hatırlamıyorum futbol bölümü şu an için yanına ateşle yaklaşılmayacak barut gibi umarım bu böle devam etmez ve bir kez daha vurguluyorum bu olaylardaki en büyük etken bana göre GS ve BJK li mod eksikliğindendir isteyen istediği tepkiyi versin kime sorarsanız sorun futbol bölümünü en çok karıştıran kişiler fenerli arkadaşlardır futbol bölümünde denge sağlanmalı diyorum[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...