faki Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 server: Burning legion char name: callawey lvl 58 human mage mevcut talent treeyi yazmama gerek yok çünkü hiç resetlenmedi, beyenmesseniz rahatlıkla resetleyebilirsiniz. lvl 59 a 50k xp var ve 305 bin rested xp mevcut. uzun zamandır oyuna girmediğim için rank 2 ye düşmüş karakter. 316 gold nakit para ve 60-70 gold değerinde itemde çantalarımda var. 300 tailor 280 enchanting 300 first aid almak isteyenler bana akıllarındaki fiyat ile birlikte [email protected] adresinden ulaşabilir.[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş Guild.darkvenue.com wow.darkvenue.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 sendemi burdaydın himmet ya :)[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Christoph_Vassel, 25 Eylül 2005 14:12 tarihinde demiş ki: sendemi burdaydın himmet ya :) bayadan beri burdaydımda yaklaşık 2 aydır oynamıyorum bundan sonrada oynamayı düşünmüyorum o yüzden satıyorum işte accountu[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş Guild.darkvenue.com wow.darkvenue.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 eh keyfin bilir iyi paraya satarsın işallah[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Sen nerelerdesin esas eşşek vassel Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar