Elros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız. Elimde olsa, -Kendimi kandırırken- Seni de alırdım yanıma. Ama senin için "atlatması lazım" derken, Yerde debeleniyor olan bendim. Bi gün "ayrılsak" bitişimiz diye düşünürdüm, Artık "sonsuza kadar" diyebilecek kadar çocuğum... -------------------------------------------------- Senle tutundum. Sana tutunmadım. Kolumu tutmadın. Elele yürüdük. Senin varlığın, "Her şey olabilir dünyada" dedirtenlerden... Giderken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 hoş olmuş gibi :)[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 2.si guzelmiş[signature][hline]bazen hiçbirşey yolunda değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar