uzun_tr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 slm arkadaşlar ilk önce hepinize merhaba ben ragnoraka daha yrni başladım basic lvl im 18 oldu ama daha meslek seçemedim lütfen yardım edermisiniz şimdiden ilginiz alakanız için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Hangi meslekten olmak istiyorsun ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanted_2 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 arkadaş orda bide jop level var job levelin 10 olması gerek yoksa meslek secemessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Arkadasım öncelikle ragnorak degil ragnarok =) daha sonra job level 10 oldu ise http://www.euro-ro.net/game/chars/ a bir bakmanı öneririm burdan ne olmak isteyecegin konusunda bir fikir sahibi olabilirsin ne olmak istedigine karar verdikten sonra nasıl olacagını sana söylerim. İyi oyunlar... =)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar