ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=4988940&tmp=1#post4988940[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Ruini nerfliyeceklermiş warlockun tek dps şansıydı[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 oh bea abi sonundaa soulfire denen buyu bi işe yarıcakk .. ve rogue lara karsı death coil le bi şansımızz olcakk .. ruin in dmg bonusunu da cok fazla dusurmuolarmıs .. instance olarak dps dusmicek zaten dot lar daha cok vurursa ..ki bu beni ilgilendirmio =) ben demonology im heu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: Razien, 25 Eylül 2005 00:30 tarihinde demiş ki: warlockun tek dps şansıydı e yuh yani..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. [Bu mesaj mikado tarafından 25 Eylül 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar