SPACEFROG Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 arkadaslar simdi ben ana gezegenimden somurgeme maden tasirken transport diyorum ve gemilerim gidio birakip donuyo peki deployment nedir anagezegenden gemimi yolladimmi orda kalmasini sagliyamazmiyim yada gidip somurgemden madenleri alip gelmesini sagliyabiliyomuyum??
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ogamein kendi forumları var oraya baktın mı ? eminim orda burdakilerde daha bilgililer vardır...
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Nakliye gemilerinde 2 secenek cikiyordu galiba. Ben türkçesini oynadım orda konuşlandırma ve nakliye seçenekleri vardı. Deployment konuşlandırma olsa gerek. Deployment seçerek gemilere hammadde yüklersen gemiler kordinat girdiğin gezegene hammaddeleri götürerek konuşlanırlar. Sonra yine deployment ile ordan ana gezegenine hammadde gönderebilirsin. Tek komutla hammadde alıp geri dönmesini sağlayamıyorsun eğer başka bir komut eklenmediyse. Ayrıca ogame forumlarını kullanarak bu tarz bilgilere daha rahat ulaşabilirsin. [Bu mesaj Adiemus tarafından 23 Eylül 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
SPACEFROG Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 saolun forumlara baktim goremedim gozumdende kacmis olabilir hatta uye olup sorucaktim ama bi sorun var galba uyelik formunda gerekli yerleri doldurmama ragmen gerekli bi kismi doldurmadiniz falan dior neyse tekrar tesekkurler:)
Davidoff Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 arkadaşim orda ıkı secenek oluyo bırı nakliye (gıdıp malları aktarıyor)diğeride konuşlandırmak (gemılerını o gzegen yolluyo orda kalıyo ama maden yollayamıosun ole yapınca). Anlamışsındır umarım.[signature][hline]Kimsesizim Hısmımda Yok Hasmımda...
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuşlandır komutuyla hammadde gönderilebilir.
fixxer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 tanrım ogamede ilk 400 arasına girmisim hehe bu buyuk bı olay :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
Öne çıkan mesajlar