Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiye ve spam


mehmet15

Öne çıkan mesajlar

Bu adresten bir bakın:
http://tinyurl.com/dh25h

Türkiyede spam mail atmaya karşı hiç bir yasa yok. Bundan dolayı benim başım ağrıyor. Neden?
1) Artık çoğu yabancı email admini türkiye ip adreslerinden gelen mailleri direkt olarak kabul etmiyor.
2) Yabancı reklamcılar türkiyeyi spam merkezi olarak kabul ediyorlar ve tüm networkümüzü yavaşlatacak şekilde spam gönderiyorlar millete.
3) Yerli spamciler daha henüz olayı öğrendiklerinden salak bir şekilde spam gönderiyorlar millet. Kaç kere CC lenmiş spam aldım. yüzlerce email adresine CC lenmişti... herkesin email adresini millet görüyor böyle olunca.

Eee.. Yasayı kim yapacak? Tabiki milletvekillerimiz... Tabi kaç tanesi IP adresi nedir bilirler bilemem.

Sonuç olarak Türkiye yavaş yavaş uluslararası anlamda internetten bloke ediliyor. Yazık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Welcome to Pati
Welcome to Turkiye

Spamlardan imana gelmiş biri olarak yabancı servisleri kullanıyorum. Sunu söylemek isterim ki çok hızlı olmasada gelişiyoruz. Yakındır yani abartmamak lazım kimisi 1 yılda kimisi 50 yılda.

Özellikle Türkiye'ye yapılan yatırımların çok fazla hızlandığı şu yıllarda geleceği iyi olarak görebilen yegane kişi değilim sanırım.[signature][hline]Reklamlar---
Chaos Design & Hosting
Sindarin MMO Platformu
Ultimatr.Net
Nimbus UO PvP Şart
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bahsettiğiniz kültür ü teknoloji kültürü olarak anlıyorum. Çünkü kültürlü olarak bahsedilen ülkelerin ahlak anlayışları kalmamış çürümeye yüztutmuştur. Türkiye de ise bu böyle değildir. Ağır ilerlerken bile böyle ahlak anlayışlarının değiştiği bir zaman dilimindeyiz.

Ben umutluyum çünkü imkanlarımız kısıtlı olsada ortalama bir teknoloji devleti olan devletler ile kapışabilecek yeteneklere sahip olduğumuza inanıyorum.

Eğitimin değişmesi elbette şart. Eğitim şartlarınında öyle. Bugun 150 ögrenciye 1 bilgisayar düşüyorsa elbette ki değişmelidir.


---------
Eminim ki yakın zaman içinde bahsettiğim yatırım-gelişim hareketlerini göreceğiz. çok uzak değil umut değil gelecek yani.[signature][hline]Reklamlar---
Chaos Design & Hosting
Sindarin MMO Platformu
Ultimatr.Net
Nimbus UO PvP Şart
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pek öyle değil. "bu listeden çıkmak istiyorum" linkleri genelde "hah bak demek ki okuyo bu adam maillerini" denerek onaylı listeye geçmenizi sağlar, adresiniz biraz daha pahalıya satılan gruplara üye yapılır.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet çoğu çalışmıyor, bazılarıda mail adresini gerçekten çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için kullanılıyor. Eğer çıkmak istiyorsan bu email adresi aktif kullanılıyor diye asıl listeye alınıyor.

İşte rahatsızsan dava açıyorsun, bilirkişi listeden çıkılıp çıkılmadığını kontrol ediyor. Çıkmıyorsa listeden o zaman dava açabiliyorsun.[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

E bravo, işte bahsettiğim olay bu. Hala spam listemizden çıkmak için tıklayın yazılarına tıklıyoruz...

Ve Türkiye'de dava açamıyorsunuz, çünkü spam yasak değil. Hergün email geliyor bana "internette bedava yapmak istermisiniz?" diye. ülkemizde bol bol spam firmaları türedi.

Anakarada istanbulda pazarda satıyorlar email listelerini. cdsi 5 milyon. spam programı da dahil.

[Bu mesaj mehmet15 tarafından 24 Eylül 2005 13:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...