ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bir kac kisiye danıstım , Bazı forumlara sordum sorusturdum hic bir yerden cevap alamadm. O yuzden konu acmanın iyi olacagını dusundum. Sorun sudur ki , zoomx4 modemim var ve port acamıyorum. Cunku virtual server , dmz gibi bolumler web console'umda yok ya da ben beceremedim dicem ama sanmıyorum girilmedik bolum kalmadı console'da . herneyse , su aralar waxxi ve eurobattle'da zoomx4 modem ile port acmayı basarıp ta buyuk bir mutlulukla bu iki serverda server acabilen insanlar varsa , yardımcı olabilirlerse cok sevinirim.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 nat var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Zoom/X4-5551/Warcraft_III.htm W3 için port açmak[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 nat rule add yaptıgım kısımda , aynen orda verilen seyleri yapıyorum , ama save settings dedigimde hata veriyor ve gene olmuyor... Neresini eksik yapıyorum anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar