Trasty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 dün 56 takım vermişler[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Dün cumaydı.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Ha tamam saol yardımlar için[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Ne demek, ne zaman ihtiyacın olursa elimizden geleni yaparız.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yaklasık kac tane yardımcı antrenor almalıyım fikriniz varmı :)[signature][hline] burning legion druid grry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ne antrenmanı yaptığına bağlı kaleci yapıyorsan tavsiyem 7 kaleci 3 normal veya 8 kaleci 2 normal yok başka herangi bir mevki antrenmanı yapıyorsan 9 normal 1 kaleci hiçbirşeyin antrenmanını yapmıyorsan almana gerek yok ki ozaman da takım gelişmez zaten bişi yapmana gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 son 14 resmi maçtır yenilmiyodum hepsini kazanmıştım, kupada 4. ligden bi takıma elendim bu hafta. ama en iyi kanadmı sakat olmasa gösterirdim ben ona. bu sene kümeyi rahat alırım gibi. ama bi sene bekleyecem daha tam oturmadı bu yeni muhabbet[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. [Bu mesaj DoruK tarafından 24 Eylül 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=145000[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 geçen pazar günü 3. şampiyonluğumu kazandım. 5.ligteyim ve eleme maçına çıkacam. kazanırsam 4.lig beni bekliyor :) Beşiktaş J.K takımımın adı, mesaj atabilirsiniz, hazırlık maçı falan yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar