Hellsing Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 skillere bakıyordum bu skill surveying veriyor ne demek bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Surveying bir madeni arastırmak anlamına geliyor oyunda yani soyle acikliyim , bir maden cikarmak istiyorsunuz onun icin cantanızda bulunan o madene ait surveying toolu use edip belli bir alanda o madenin varligini ariyyorsunuz bu aramada ekranda bazi % ler cıkıyor en yuksek % yi bulmanız lazım ki en verimli sekilde maden cıkartabilesiniz .. Aslinda bu konu hakkında bir newbie rehberi hazırladım ilk bolumunude yolladim paticik yetkililerine ama henuz yayınlanmadı sitede belki direk foruma yazarım hepsini .[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar