holigun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 askıda kadım ayrıca başka acc ile giriyorum aresler boş gözüküyo toplu kıyımmı var acaba????[signature][hline]nick:lordbowman level:58 race:assasin np:6123/586 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 şu anda login server kapalı, bende a3 deydim dc oldum, sonra bi baktım account kullanımda dc olsunmu yazıyo, 10000000 kere bastım, sonra restart attım bilgisayara, şuan hala login server OFFline bu da yeni çıktı login serverı kapıyolar saat 2,40 oyunun %80 i türk %50 si liseli yada ortaokullu yani şuan uyuyolar serverda adam yok login serverı niye kapıyo bunlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 aynısı bana oldu bi temizlik var ama bilemeyecem şu anda askıdayız[signature][hline]nick:lordbowman level:58 race:assasin np:6123/586 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Server Status LoginServer Offline Ares 1 Online Ares 2 Online Ares 3 Online Beramus 1 Online Beramus 2 Online Beramus 3 Online Cypher 1 Online Cypher 2 Online Diez 1 Online Diez 2 Online Xigenon 1 Online Xigenon 2 Online girisi kapatiyorlar serverlar acik. Bariz bir temizlik gibi görünüyor . Hadi hayirlisi[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya inşallah elimdekler dupe değildir pazardan almıştım onları offffffffffff of bu gece uyku yok[signature][hline]nick:lordbowman level:58 race:assasin np:6123/586 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 holi böyle saçma topic açılmaz yarım saat beklersin sonra server gelir ZzZzZzZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Temizlik mi var... Oley sonunda kurtuluyom benide banlıcaklar :D [Bu mesaj VW__ tarafından 24 Eylül 2005 03:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya nedir bu Zzzz tripleri . karizma abi sekilleri oraya buraya ahkam kesmeler . Daha once yapilan wipelarin hemen hepsi bu saatlere denk gelmisti. Bir yorumda bulundum , bulunduk . kendi fikrini mantik dahilinde belirtirsin. Memleketimde herkez karizma adamcigi[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 light kaşınıyon gece gece s.....cem belanı belamsın lan götosh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 1 benimle adam gibi konuş 2 git level kas 3 cz yi öğren de gel 4 kaşınıyosam gel kaşı !!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Arkadaşlar tartışmayın burası bi forum ve sanal bir ortam.. Bi oyundan sebep birbirinizle dalaşmaktan vazgeçin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ve nitekim su anda dupe taramasi var . zzzz falan ne oldu ? :s uzatmaya gerek yok. Bu kadar hirsliysaniz gidin street fighter falan oynayin rahatlarsiniz =)[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 dön araknı kaşıcam dünkü poq gelmiş ahkam kesiyo burda[signature][hline]nick:lordbowman level:58 race:assasin np:6123/586 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yaa ama bu askıda kalma işi tam savaşın ortasında oldu ılk savasımda 1k np alayım derken olmazkı yazık banada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ben 30 k aldım light a da kapak olsun aldığım her np kıl etti beni dün[signature][hline]nick:lordbowman level:58 race:assasin np:6123/586 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yeter artık benede girmio:([signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown Nation:EL Morad [Bu mesaj Chalanger7 tarafından 24 Eylül 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar