lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bu papa Almandı yanlış hatırlamıyorsam.Stadın kalkmasını istiyorsa büyük ihtimalle Schalke 04 lüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bişe olmaz aziz ödeşir...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 papaya biz bişe veririz gelsin hele[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 verirsiniz kurbağalıdereyi tamam işte. temizletsin, plaj yapsın oraya papa.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: LonelyWolf, 22 Eylül 2005 22:00 tarihinde demiş ki: tc'den değil rof'dan şu ince olduğu kadar saçma espriyi gören oldumu. ROF'muş. Peh. esinler rofu[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 napacakmıs papa tek kale macmı oynayacak sukru saracoglunda[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 oley mi desem yok hayır walla üzüldüm gerekirse sefere çıkarız ya saracoğlunu verirlerse kimin sahasına bayrak dikcez bidaha?:D:D:D walla döwerim papayı söleyin getirtmesin beni moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 papa onursal baskanımız olur[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 tuğçe kazazı araya soksak mehzepleri tutuyorsa halleder belki olayı tutmuyorsa, papayla evlendirip kutsal birleşme filan yapalım, katolik ortodosk birleşti derken, şükrü saraçoğlu arada kaynar unutulur[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ve son haçlı seferi 2006'da gerçekleştirilmişti. 500 tane papa-16 uçağı hedefini şükrü saraçoğlu olarak ayarlayıp bombalamaya çalışırken nobreyle alex migrostan uçaksavarla stadı savunuyordu. ve kalleş anelka geldi, stadın ışıklarını açtı, uçakların görüş kabiliyeti %100 olunca tüm stad yerle bir oldu. bu kutsal mekan da işgal edilmişti, artık vatikanın malıydı. şaka maka işgal etmeyin len adamların hac mekanlarını ayıp olmuyo mu ibadet yerinde şortla koşturmak. utanın lem[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 olm anelkada mı hristiyan oldu :) , cumaları kaçırmıyordu en son[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bari hikayede anelkayı şehit etseydin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 -fener attı 1-0 oldu -AMEN![signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya nerdeyse tüm modayi istiyo papa.. bi dessüttürsünler afedersiniz.. biz Osmanlı daki topraklarımızdan bi kaç parça geri alalım.. musul gibin bizimdi abi bi yanlışlık olmuş?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 fenerli futbolcular kısayollu bi pepsi,nike reklamı gibi bişi yapsınlar kovsunlar ne dersiniz?hoş olmazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: BabacumMostors, 23 Eylül 2005 15:57 tarihinde demiş ki: -Stadda küfür edenler aforoz edilip stada alınmayacak Şaka maka aslında bu o kadar da kötü birşey değil,eheh:D[signature][hline]Büyük iyilikleri tanımak için, küçük kötülükleri tanımamız gerekir. J.J.Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hmm.. bende yaklaşık 2m km^2 toprak istioyurm. bunun içinde yunanistan, bulgaristan, romanya, tüm dalmayça kıyıları, yukarıda ukrayna, kafkasya doğuda azerbaycan, iran, ırak, suriye, hicaz yarım adası, kuzey afrika, tüm kıbrıs ve savaş tazminatı olark italya'nın yarısı, ispanya ve son olarak alamadığımız viyana. ondan sonra alabilirler şükrü saraçoğlunu.[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki: işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Yalnız o değil de savaş yakın :D[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EncorE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 O stada papa gelse deil isterse katolik meshebinin hepsi gelse bisi olmaz orası inönü yada samiyen deil ŞÜKRÜ SARAÇOGLU...![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yunanistan kıyılarıyla vatıkan da benim hade verin bakem saracoğlu sizin olsun (oralara 10 saracoglu dikilir):D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar