Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 BL de ki Roque karakteri mi mage ile trade etmek istiorum epic mount - Enginerring- mining- shadowcraft set rank 5[signature][hline][b]BurningLegion[b] [b] Burningred LvL 60 Roque WoW [b][b] Kunteper LvL 30 Hunter[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bende rogue yok ama shaman istersen konusabiliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yok ben mage istiorum. Roque karakteri olan benim[signature][hline][b]BurningLegion[b] [b] Burningred LvL 60 Roque WoW [b][b] Kunteper LvL 30 Hunter[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 arkadaşın var bi tane mage i bl de bi sorayım ona istermi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 tesekkurler dogu bekliorum cevabını[signature][hline][b]BurningLegion[b] [b] Burningred LvL 60 Roque WoW [b][b] Kunteper LvL 30 Hunter[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Pm attım[signature][hline]kasksız uçmak ayıpsa lalettayin inişlerde şiirsel cacıklar amfibiyenlere kavuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar