LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bir tarafta symbian OS , kalite kalite oyunlar ; kalite film izleyebilme ama radyosuz bir telefon; öte yanda inanılmaz karizmatik bi görünüş , küçücük, kamerası mükemmel teknoloji harikası , radyolu süper ses sistemli ama Java işlem sistemli :( K 750, hangisini alsam bi türlü karar veremıyorum kaç gündür... Bu Symbian gerçekten çokmu müthiş bişiy ?Oyunlarını gördüm java ile kıyaslanamayacak derecede güzel , ama düşünüyorumda k750i nınde öbür özellikleri çok güzel... hangisini alırdınız ve neden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bu mesajıma bir bak istersen zaten o konuda tartışılıyordu. evet 6681in tek artısı symbian olması. eksisi daha fazla zaten biliyoruz artık. symbianda işine yarayabilecek tek özellik messengera girebilmendir herhalde k750i de de çevrimiçi çok iyi oyunlar var diye biliyordum.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 k750i içinde bir oyun var bu d750i de fln da var motoraver trial diye.onun kalitesi çok iyi geldi bana ps1 oyunu gibi.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 burdaki oyunları destekliyor sanırım www.fishlabs.net[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 saol dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar