ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Accept e cover yapmışlar (yeni bir cover değil ama olsun...). Canım grubum Accept'e saygı, değer verme, cover gibi şeyler yapılınca sevindirik oluyorum :) Yalnız albümde başka coverlar da var onların cover olduğunu ve kime ait olduğunu belirtmişler ama bunun Accept coverı olduğunu belirtmemişler. Bir de Paradise Lost - As i die cover ı var... buyrun upload da ettim; http://rapidshare.de/files/5406050/07_-_Sick__Dirty_And_Mean_copy.mp3.html şarkının orjinalini de indirip dinleyin veya upload edebilirim...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph!
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 etos iyidirde dail uptan kasamicam,sora çekicemde merak ettim =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
requem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Accept,Whitesnake.. ucanadam çok takdir ettim seni:) Cover fena değil bence.Accepte saygı,sevgi yeniden saygı!
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Evet A Virgin and A Whore albumunde grubun ve cok guzel bi cover severek dinlerim.[signature][hline]Trust No One
ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 indirin yaa :( bir kere indirilmiş daha...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph!
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 superler de dagildiktan sonra tekrar toplandilar haldir huldur olay cikardilar toplandik album yapiyoruz diye, ee nerde yeni album, bekle bekle nereye kadar.[signature][hline]oyle iste.
requem Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Benim bildiğim sadece bir turne için toplandılar. Albüm fln olmayacak.
ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 albüm çıkartma olayıyla ilgili kimden bahsediyosunuz anlamadım ama etos dan bahsedioyosanız yeni albüm gelecekmiş http://www.metalstorm.ee/bands/view_albums.php?band_id=eternal_tears_of_sorrow[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph!
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 16 ocak 06, guzel guzel.[signature][hline]oyle iste.
Öne çıkan mesajlar