puhaha Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 beyler benım gold barım gitmiş 5 tane ama 5 inide sundiesten aldım bu neden oluor birde bu dupe silme olayı ne zaman biticek premıum yok die adamlar boyuna benım ıtemları silio gold olsa adamlar malmzeme bile koyar gitti goldlarım :(((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 puahahahha az bile silinmiş bizim daha çok kaybımız var:([signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puhaha Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ne zaman biicek bu dupe silme olayı bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 allaha şükür benim hiç bişeyim silinmiyo :d[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: ChALLeNgE, 24 Eylül 2005 18:50 tarihinde demiş ki: allaha şükür benim hiç bişeyim silinmiyo :d bende öle diyodum eskiden ezik itemlerim varken ama item aldıkça silinme ihtimali çoğalıyo:([signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 24 Eylül 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 dikkatinii çekeriim ama senin izek itemlerin varken öle diyomuşsun ama ben ezik itemlerle demiyorumm bendekiler yeteri kadar değerii var. Ko dan ke ye geçişte çok kişinin itemleri silindi :d ben hala sağlam[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puhaha Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 abi bittimi birisi bişi solesın bitmedıyse baska chara eciricem ıtemları +8 iron bowumu silerlerse gidicem bunların sirketı basmaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: ChALLeNgE, 24 Eylül 2005 18:54 tarihinde demiş ki: dikkatinii çekeriim ama senin izek itemlerin varken öle diyomuşsun ama ben ezik itemlerle demiyorumm bendekiler yeteri kadar değerii var. Ko dan ke ye geçişte çok kişinin itemleri silindi :d ben hala sağlam hahaha demekkis enin gözünde yüksek itemler ama benim bahsettiğim WP,We ME ve IN gibi itemler bunları hearalde hiç görmedin bile_?[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puhaha Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 sizin sidik yarısınızımı izlicem lan ya cvp verın yada konuyu patlatmayın 10 yaş muhhabeti yapıonuz patlitıcaksanız konuyuu gidin gargabeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Valla Az gitmiş dua et benim 68 gb lik item gitti toplam zararım.[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puhaha Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: rApbOyZ, 24 Eylül 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Valla Az gitmiş dua et benim 68 gb lik item gitti toplam zararım. gecmıs olsun da dupe silinmesı ne zaman bitiyorrrr bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 10güne biter gibi.. ama kesin deil...sonra sıra sıra skill bugu yapanlar banlancak...(yaptıysanız ve şikayet edildiyseniz 3.5 atmaya başlayın)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 24 Eylül 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 İiyide kendi açıkları kapatsalardı reskill yaptım buff a döndüm baktım hala complete heal 10 stone ress duruo sildim save ledim duruo hala allahım yaa[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 2x shard +8/80 , uniq item ve bi parca shell zararım var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puhaha Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: rApbOyZ, 24 Eylül 2005 19:51 tarihinde demiş ki: 2x shard +8/80 , uniq item ve bi parca shell zararım var :( bende ne kadar ıtem varsa hepsini degisik karkaterlere dagıttım 11 tane karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Gecmiş olsun benimde +7 Miragelerim silindi Kendim yapmıstım Dupe deildi anlamadım[signature][hline]Nick:__Arthur__ lvl:5x Server=Xigenon Nation=Karus np:2*** Clan:GoLD My love ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar