Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gold bar ve dupe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler benım gold barım gitmiş 5 tane ama 5 inide sundiesten aldım bu neden oluor birde bu dupe silme olayı ne zaman biticek premıum yok die adamlar boyuna benım ıtemları silio gold olsa adamlar malmzeme bile koyar gitti goldlarım :((((((((((((((((((
Mesaj tarihi:
said:
ChALLeNgE, 24 Eylül 2005 18:50 tarihinde demiş ki:
allaha şükür benim hiç bişeyim silinmiyo :d

bende öle diyodum eskiden ezik itemlerim varken ama item aldıkça silinme ihtimali çoğalıyo:([signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:

[Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 24 Eylül 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dikkatinii çekeriim ama senin izek itemlerin varken öle diyomuşsun ama ben ezik itemlerle demiyorumm bendekiler yeteri kadar değerii var. Ko dan ke ye geçişte çok kişinin itemleri silindi :d ben hala sağlam[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr
Nation : Karus
LeveL : 6x
Clan : ReactioN
Server : Ares
Class : Elemental Lord

Mesaj tarihi:
said:
ChALLeNgE, 24 Eylül 2005 18:54 tarihinde demiş ki:
dikkatinii çekeriim ama senin izek itemlerin varken öle diyomuşsun ama ben ezik itemlerle demiyorumm bendekiler yeteri kadar değerii var. Ko dan ke ye geçişte çok kişinin itemleri silindi :d ben hala sağlam

hahaha demekkis enin gözünde yüksek itemler ama benim bahsettiğim WP,We ME ve IN gibi itemler bunları hearalde hiç görmedin bile_?[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Mesaj tarihi:
sizin sidik yarısınızımı izlicem lan ya cvp verın yada konuyu patlatmayın 10 yaş muhhabeti yapıonuz patlitıcaksanız konuyuu gidin gargabeye
Mesaj tarihi:
said:
rApbOyZ, 24 Eylül 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Valla Az gitmiş dua et benim 68 gb lik item gitti toplam zararım.

gecmıs olsun da dupe silinmesı ne zaman bitiyorrrr bilen varmı
Mesaj tarihi:
10güne biter gibi.. ama kesin deil...sonra sıra sıra skill bugu yapanlar banlancak...(yaptıysanız ve şikayet edildiyseniz 3.5 atmaya başlayın)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:

[Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 24 Eylül 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İiyide kendi açıkları kapatsalardı
reskill yaptım buff a döndüm baktım hala complete heal 10 stone ress duruo sildim save ledim duruo hala allahım yaa[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum
lvl 57 cleric
Full Heal/Duff
Mesaj tarihi:
said:
rApbOyZ, 24 Eylül 2005 19:51 tarihinde demiş ki:
2x shard +8/80 , uniq item ve bi parca shell zararım var :(

bende ne kadar ıtem varsa hepsini degisik karkaterlere dagıttım 11 tane karakter
  • Yeni Oluştur...