vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 fare degil o be... haskan hamster... cok asildir kendisi... =P lağım'dan toplamadik =) ayrica , babamda hala haydar, vermiyo ya... göz altinda tutulmasi gerekiyormus , hala göremedim sipayi... =([signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: vaniLLe, 24 Eylül 2005 13:24 tarihinde demiş ki: fare degil o be... haskan hamster... cok asildir kendisi... =P lağım'dan toplamadik =) ayrica , babamda hala haydar, vermiyo ya... göz altinda tutulmasi gerekiyormus , hala göremedim sipayi... =( ortalama ne kadr yaşıyorlar bilgi verebilirmisn?? aşı fln yaptırılıomu bu haydarcıklar :)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hmm ortalama... yasayabildikleri kadar yasiolar =P 2-3 sene heralde en fazla... onun disinda.. asi yapiliyo.. ben almadan önce yapilmisti asisi... tabi gidip isportadan alirsan hamsteri , asisiz olur.[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: vaniLLe, 24 Eylül 2005 13:56 tarihinde demiş ki: hmm ortalama... yasayabildikleri kadar yasiolar =P 2-3 sene heralde en fazla... onun disinda.. asi yapiliyo.. ben almadan önce yapilmisti asisi... tabi gidip isportadan alirsan hamsteri , asisiz olur. haydarın en kısa sürede kendine gelmesi dileği ile :( saol[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ne oldu ya iyileşti mi aradan baya zaman gecti[signature][hline]Loading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar