vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ya arkadaslar.. hamsterimi tatil dolayisiyla babama emanet etmistim. babam dün haydar'in dudaginin ya da boynunun kenarinda bir siskinlik oldugunu farketmis. sanirim beze gibi birsey . bugün veterinere götürecekmis. kanser falan mi acaba =( nedir bu ? bir fikri olan var mi....? ve gecer mi ? acaip üzülüyorum ya... o minicik sey insana nasil huzur veriyo... giderse cok üzülücem =( ömürlerinin kisa oldugunu zaten biliyorum ama... pff[signature][hline] lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 umarım kötü bişey değildir. biliyorum o acıyı ve hiçbişey yapamamanın ne kadar kötü bişey olduğunu. işallah kanser falan değildir gerçi ben hiç duymadım hamsterların kanser olduğunu... :([signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bunlar da resimleri... merak edenler icin.[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bişey olmaz işala sende takma kafana belki yediği bişiedendir yada sürtmüştür bi yere yara olmuştur[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ya yedigi birseyden olmasi imkansiz gibi neredeyse. yemleri ayni zaten hep .. onun disinda da marul ve elma veriyordum arada. ki babam naapti onu bilmiyorum. peh insallah gidip hayvana ev yemegi falan vermemistir heh.[signature][hline] lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 19 Eylül 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ya dadiğim gibi benim paristede bi ara bi şişlik oldu ağzının sol tarafında sora tüyleri döküldü azcık bida baktımki yara olmuş böle sürtünürken sivri bi yere gelmiş sanırım kesmiş belki öle bişie olabilir takma kafana ama en iyisi hemen veteriner[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 zaten çok az yaşıyo bu hayvancıklar... yag bezesi falan oluştuysa bişeye alerji falan olmuştur.yara falansa parazit olabilir ): bırakma lan haydar bizi nabıyon olm. ilacını iç erken yat uyu.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sanırım uzulecek bır durum yok hamsterler ağzlarında bırıktırdıklerı yemlerı kendı yaptıkları yuvalarına tasır ve depolarlar. baban bunu bılmıyorsa ağzında olusan sıslıği bır hastalıktan dolayı olduğunu sanmıstır.tabı kesın böyledır dıyemeyız patolojık bır bozuklukta olabılır.devam ederse bır veterınere goturun. ayrıca bu hayvanların yasam surelerı cok kısa 2-3 bılemedın cok ıı bakarsan 4 sene yasayabılıyorlar.yaslanmısta olabılır ve bu sebebten dolayı bır hastalık olması mumkun. [Bu mesaj scarab tarafından 19 Eylül 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 umarım birşey olmaz. veteriner zaten sizlere gerekli bilgileri verecektir. yağ bezesi olabilir veya dedikleri gibi alerji olabilir. belkide bir yere sıkışmış veya üzerine birşey düşüp şişmişte olabilir. senin adına üzüldüm :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 veterinere götürüldü bugün, ama henüz babamdan haber alamadim =(( bekliyorum öyle, kötü bisey cikmamasi umuduyla.[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mantar olmus olabilir, marulu yikadiktan sonra veriyorsaniz ve uzerinde su tanecikleri kaliyorsa ve yerken de su tanecikleri uzerine gelip orada kaliyorsa mantar olusmus olabilir, mantarlar nemli ortamlari cok seviyorlar..[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 genco yapmis olabilir...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ameliyat ettirelim ?!?!? geçmiş olsn ben ederim bak ölmez korkma[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uninvited Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 o haydara bise yolmass korkma...katil herif..esini parcalamisti...müslüman adam öyle yapar mi? yüce adalet iste...dudagina silikon yaptirmistir yoklugunda sende ortaligi velveleye veriyon hemen. allah bilir evden sedye ile cikardiniz hayvani... not: ya aslinda bende cok üzüldüm..duygularimi ifade etmekte hep zorlanmisimdir..biliyosun ablalar aglamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 agzinin icinde ,koyu renkte bir et parcasi varmis, bayiltilmis ve ameliyata almislar minnacik hayvani =( o et parcasi yokedilmis. Veteriner ,tümör olabilicegini söylemis. Iyi mi , kötü mü karar veremezmis =([signature][hline]lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 20 Eylül 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 o küçücük şeyi nası ameliyat yapmışlar yahu? çok geçmiş olsun umarım kötü bişey olmaz aklıma genco geldi beah:([signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben de sasirdim ilk duydugumda... sagol, umarim olmaz =( (Gerci eninde sonunda olucak ama =() hamster miydi genco? ona nooldu ?[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 genco olmedi kalbimizde[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 vanille üzüldüm çok şirinmiş :([signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bu haydari sanki taniyorum ben...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uninvited Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hadi ya:(((...ama bak ameliyat etmisler sonucta, iyilesme ihtimali de var yani. ay canim yaa....üzüldüm.....nasil oldu da bööle oldu ya:((([signature][hline]the speed of light is faster than the speed of sound. therefore some people appear bright until they speak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 baban cilingir sofrasini kurmus icis butun gece haydarla belli:) Zaten isim de haydar, haydari gibi...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 of ya :( çok severim hemstırları çok tatlı şüfey hayvanlar.:) pek bi babayiğite benzio hamzıtırın ama, benimki senninkini döver :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 fare bu...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ahaha fare dedi =] süfersin yaa ayrıca bıse olmaz bak mrk etme madem aldılar ılac tedavı fln uygularlar düzelir mrk etme sen[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar