sonique Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 arkadaşlar k,e yi knight in kendi sitsinden enderdem setup da hata verdi başka bi link varmı indrebileceğim yardım lütfen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 iide problemin aynı niye 2 tane farklı topic açtın_?[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 PATCH 1298 diye bi arama yap bakalım patide 1 kere topik açmanda yeterlii[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yav yeter ya nedir bu oyunlardan çektığım a.q gidecem internet kafede oynayacam hem daha zevkli oluyo ama nabayım para yok a.q yinede bi yardım etseniz bende dışarlarda perişan olmasam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya baba patch değil full istiyorum oyunu annamıyonuz mu ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 kısaltılmış küfür kullanmak yasag kardeşim yasag küfür kullanma plz!!!![signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya hocam signrilerim acayip bozuldu bugün bide paryı yedik içtik eve geldim oyun indirmemiş kafeye gidecem para kalmamış 1 hafta aç gezecem neyapacam bilmiyorum oyunuda yükleyemiyorum ooooooofffffffffffffffff[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar