Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eastbay.com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
istediğin ayakkabının parası + 30 dolar shipping parasına eve teslim ediyolar.
ha o pakkette isteyeceğin her ek maka 3 dolar ek para alıyolar.

yani diyelimki bi ayakkabı bi t-shirt aldın.
ayakkabı + T-Shirt + 30 $ + 3$

şeklinde olur.
en mantıklısı oradan bişiler getirecek bi ortak bulmak böylce shippingi 17.5 dolara getirmiş olursunuz.

ha bide 5 kalemden fazla mal isterseniz gümrükte takılır.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Mesaj tarihi:
cok sagol da ben simdi amerika ya istemeyi dusunuyorum shipping parasi ne kadara gelir?
kredi kartiyla oluyor bir de degil mi yani kapida odeme gibi bir sansin yok herhalde.
Mesaj tarihi:
Ya biz arkadaşlarla ordan alışveiş yaptık kartla(bu arada 9 yada 10 kişiydik) sonra benim bide bi arkadaşın ayakkabası gelmedi çünkü kalmamış. Arkadaşada bişey geldi böle kılıf gibi ayakkabıya geçiriyosun nike görünümlü adidas falan oluyo :))) Ama geliyo yani kesin. ama geç geliyo işte, 20-25 günde falan. Güvenilir bi yer yane..[hline]Come and get my soul....
Mesaj tarihi:
ya bu kargo parasina nereden bakabilirim cunku istanbula istemeyi dusunmuyorum da
bir de amerikadayim haftaya pazara kadar
sizce gelir mi?
Mesaj tarihi:
ben siteyi bilmiyorum da normalde yurtdisindaki sitelerin sehir içi kargolari 4-5 günde gelio[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
  • Yeni Oluştur...