Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bu bir tanıtım programı arkadaşlar. Kimse türkiye avrupa birliğine girsin diye can atmıyor. Türkiye'de ne varsa o gösteriliyor. Türkiye'nin %95'i sarıklı insanlardan oluşuyor. Bu demek ki türkiyeyi tanıtan bir programda sarıklı insanlar gösterilicek. İster leventte olsun ister beşiktaşta. %95 hala sarıklı ve tanıtım programına çıkması doğru olan da sarıklı.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: zgrw, 19 Eylül 2005 15:23 tarihinde demiş ki: orada kürdistan demiyor , kürtelerin dağılımı diyor (remse göre konuşuyorum) ve türkiyeninde sınırları çizilmiş , hemen suçlamayalım :) ben izlemedim yalnız haberlerde belgeselde gösterdikleri harita diye bir harita gösterildi ve yalnız iki şehir işaretliydi ankara ve diyarbakır sence burada ne söylenmek isteniyor kürtlerin dağılma yerimi yoksa sözde kürdistanmı ve diğer bir arkadaşta öyle bir harita gösterilmedi diyor ama haber bülteni 5 kere gösterildi diyor izlemediğim için kesin birşey söyliyemem ama durduk yerde böyle bir suçlama yapılacağını sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 orada mini etekli gezen kız olsaydı onları yayınlarlardı heralde, türkiye yi iran yapmaya çalışan seçmenler ve yönetimler fink attığından dolayı şehir hatları vapurları da türbanlı dolu, etiler'i çekin tv5 elemanları desek, türkiyenin %00000,1 i etiler, geri kalanlar tamamen tv5 in çektiği gibi...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Gerçekler hoşunuza gitmiyorsa o zaman onları değiştirmek için bir şeyler yapın. Olduğunuz yerde eleştirerek bir katkıda bulunmuyorsunuz.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 TV5 yeni programla Türkiye'den özür dileyecek Saadet ORUÇ/PARİS, (DHA) FRANSIZ TV5 kanalının 17-18 Eylül tarihlerinde yayınlanan ’24 Saat İstanbul’ programında Türkiye’nin doğu ve güneydoğusunu ’Kürdistan’ olarak gösteren harita için Türkiye’den Paris büyükelçiliği kanalıyla özür dilediği ortaya çıktı. DHA’ya demeç veren TV5 Başkanı Jean-Jacques Aillagon, Paris Büyükelçisi Uluç Özülker ile yaptığı görüşmelerde ve Kültür Bakanı Atilla Koç’a gönderdiği mektupta üzüntülerini bildirdiğini kaydetti. Aillagon, programın yapılış amacının insanlarda İstanbul’u görme arzusu uyandırmak olduğunu ve tamamen dostane yaklaşım içinde bulunduklarını söylerken, programda yer alan ve Türkiye’nin doğusunu ’Kürdistan’ olarak gösteren haritanın yayınla tamamen ilgisiz olduğu halde yanlışlıkla kullanıldığını ifade etti. Aillagon, harita yanlışlığına rağmen programın büyük beğeni topladığını ve çok sayıda tebrik mesajı aldıklarını da söyledi. YENİ PROGRAMLA ’GÖNÜL ALACAKLAR’ "Şimdi ortamı yatıştırmalı ve geleceğe bakmalıyız" diyen Aillagon, ekim ayında yapılacak yeni bir programda, hatanın telafi edileceği sözü verdi. "Kısa süre sonra, Ekim ayı başında haftalık ’Kiosque’ programını gerçekleştirmek üzere Enformasyon Bölümü Başkanımız Philippe de Saint İstanbul’a gidecek ve yeni bir program hazırlayacak" diyen Jean-Jacques Aillagon, kişisel olarak Türkiye’ye çok yakın olduğunu, ziyaretler gerçekleştirdiğini ve amaçlarının da Fransa ile Türkiye arasında iyi ilişkilerin gelişmesi olduğunu söyledi. DHA’nın edindiği bilgiye göre, TV5’in 24 Saat İstanbul yayını sırasında ekralara yansıyan harita 2003 yılında yayınlanan olan bir programdan kalma. Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerini Kürdistan olarak gösteren haritanın programda yayınlanması Türkiye’de büyük tepki çekmişti.[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hyde Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yaparlar srfszlr[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yeni programda ermenistanıda haritaya sokarlar herhalde[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Tabii turbanlilari gosterirler amac Turkiye'nin AB'ye girmesini engellemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 iyide almanyada çarşaflılar yok mu onlar nasıl girmiş ab ye birde sanki türban/başörtüsü türkiye de hiç olmayan şeyler gibi konuşuyorsunuz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Tabii, Fransa'nin %10'u musluman zaten. Turkiye'nin de 60%'i basortuludur (turban demiyorum). Onlar Turkiye'yi gormek istedikleri gibi gorurler onu demek istiyorum. Turban'da degil konu. Gidip Bursa'da fabrikalari, Ankara'daki universiteleri, Istanbul'daki tarihi, antalya'daki otelleri gostermezler. Irak dag sInIrIndaki geri kalmis bir koyu gosterir butun turkiye buymus gibi anlatirlar. Iste bilinen tablolar kizlar okula gitmiyor, ilkel hayat standartlari, vs. Turkiye'yi o koy tek basina ne kadar yansitir? Amaclari iyi olsa guzel yonlerini gosterirlerdi. Amac zaten Turkiye'yi karalamak. Objektif degil Avrupa medyasi, cok da yakindan takip ederim, ABD kadar olmasa bile tarafli ve kendi politik ifadeleri dogrultusunda sekillenmistir Avro medyasi, cok fazla bi sey beklememek lazim. [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 23 Eylül 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… miyagi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 insanlar hala türk insanına saygı göstermiorlar ama cok yakın zamanda görecekler türkün gücünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Antimodes52, 19 Eylül 2005 22:04 tarihinde demiş ki: Bu bir tanıtım programı arkadaşlar. Kimse türkiye avrupa birliğine girsin diye can atmıyor. Türkiye'de ne varsa o gösteriliyor. Türkiye'nin %95'i sarıklı insanlardan oluşuyor. Bu demek ki türkiyeyi tanıtan bir programda sarıklı insanlar gösterilicek. İster leventte olsun ister beşiktaşta. %95 hala sarıklı ve tanıtım programına çıkması doğru olan da sarıklı. türkiyenin %95 sarıklılardan falan oluşmuyor.türk halkı aslında moderndir.ama islamiyeti bahane edip halkı kullananlar arap özentiliğini türklere taşımışlardır.sarıklı cüppeli tipler kadına önem vermez 3-4 karıları vardır.halbuki türklerde kadın çok önemlidir.3 ünlü şey var türklerde at,avrat,silah taa göçebeyken bile kadın bizde çok önemliydi.sonra bu öküzler çıkıca piyasaya iş bu hale geldi TÜRKLERİN ÖZÜNDE SARIK CÜPPE YOKTUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unac Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: beyazcocuk, 23 Eylül 2005 21:07 tarihinde demiş ki: TÜRKLERİN ÖZÜNDE SARIK CÜPPE YOKTUR [signature][hline]Loading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fiona Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya ben zaten fransızların hiç böyle bizim hakkımızda iyi bşy yaptığını görmedim..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 İnsanlığın özünde de Din diye birşey yoktur ama oluyor şuan. Eskiye bakma şuan önemli..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 şuandan bahsediyoruz zaten adamlar şimdi çıkıp özürdilese ne olucak.ilk görüşü unutmaz kimse sen şimdi fransada bu programı izleyen 10 yaşındaki bir çocuğa sorarsan türkiye diye adam sana direk o tipleri anlatmaya çalışır. ben bu heriflerin oyunlarını sitelerde yayınlıyoırum diye kaç kere üyeliğimi kapattılar be.hepsi şerefsizdir.(kapatanlar,kapattıranlar,o propagandayı yapanlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bende izlemiştim onu geçen sene. Muhtemelen aynı belgesel :/[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 5.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı tv5 in ayıbı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 TV5 yeni programla Türkiye'den özür dileyecek Saadet ORUÇ/PARİS, (DHA) FRANSIZ TV5 kanalının 17-18 Eylül tarihlerinde yayınlanan ’24 Saat İstanbul’ programında Türkiye’nin doğu ve güneydoğusunu ’Kürdistan’ olarak gösteren harita için Türkiye’den Paris büyükelçiliği kanalıyla özür dilediği ortaya çıktı. DHA’ya demeç veren TV5 Başkanı Jean-Jacques Aillagon, Paris Büyükelçisi Uluç Özülker ile yaptığı görüşmelerde ve Kültür Bakanı Atilla Koç’a gönderdiği mektupta üzüntülerini bildirdiğini kaydetti. Aillagon, programın yapılış amacının insanlarda İstanbul’u görme arzusu uyandırmak olduğunu ve tamamen dostane yaklaşım içinde bulunduklarını söylerken, programda yer alan ve Türkiye’nin doğusunu ’Kürdistan’ olarak gösteren haritanın yayınla tamamen ilgisiz olduğu halde yanlışlıkla kullanıldığını ifade etti. Aillagon, harita yanlışlığına rağmen programın büyük beğeni topladığını ve çok sayıda tebrik mesajı aldıklarını da söyledi. YENİ PROGRAMLA ’GÖNÜL ALACAKLAR’ "Şimdi ortamı yatıştırmalı ve geleceğe bakmalıyız" diyen Aillagon, ekim ayında yapılacak yeni bir programda, hatanın telafi edileceği sözü verdi. "Kısa süre sonra, Ekim ayı başında haftalık ’Kiosque’ programını gerçekleştirmek üzere Enformasyon Bölümü Başkanımız Philippe de Saint İstanbul’a gidecek ve yeni bir program hazırlayacak" diyen Jean-Jacques Aillagon, kişisel olarak Türkiye’ye çok yakın olduğunu, ziyaretler gerçekleştirdiğini ve amaçlarının da Fransa ile Türkiye arasında iyi ilişkilerin gelişmesi olduğunu söyledi. DHA’nın edindiği bilgiye göre, TV5’in 24 Saat İstanbul yayını sırasında ekralara yansıyan harita 2003 yılında yayınlanan olan bir programdan kalma. Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerini Kürdistan olarak gösteren haritanın programda yayınlanması Türkiye’de büyük tepki çekmişti.[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yaparlar srfszlr[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yeni programda ermenistanıda haritaya sokarlar herhalde[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Tabii turbanlilari gosterirler amac Turkiye'nin AB'ye girmesini engellemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 iyide almanyada çarşaflılar yok mu onlar nasıl girmiş ab ye birde sanki türban/başörtüsü türkiye de hiç olmayan şeyler gibi konuşuyorsunuz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Tabii, Fransa'nin %10'u musluman zaten. Turkiye'nin de 60%'i basortuludur (turban demiyorum). Onlar Turkiye'yi gormek istedikleri gibi gorurler onu demek istiyorum. Turban'da degil konu. Gidip Bursa'da fabrikalari, Ankara'daki universiteleri, Istanbul'daki tarihi, antalya'daki otelleri gostermezler. Irak dag sInIrIndaki geri kalmis bir koyu gosterir butun turkiye buymus gibi anlatirlar. Iste bilinen tablolar kizlar okula gitmiyor, ilkel hayat standartlari, vs. Turkiye'yi o koy tek basina ne kadar yansitir? Amaclari iyi olsa guzel yonlerini gosterirlerdi. Amac zaten Turkiye'yi karalamak. Objektif degil Avrupa medyasi, cok da yakindan takip ederim, ABD kadar olmasa bile tarafli ve kendi politik ifadeleri dogrultusunda sekillenmistir Avro medyasi, cok fazla bi sey beklememek lazim. [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 23 Eylül 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyagi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 insanlar hala türk insanına saygı göstermiorlar ama cok yakın zamanda görecekler türkün gücünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Antimodes52, 19 Eylül 2005 22:04 tarihinde demiş ki: Bu bir tanıtım programı arkadaşlar. Kimse türkiye avrupa birliğine girsin diye can atmıyor. Türkiye'de ne varsa o gösteriliyor. Türkiye'nin %95'i sarıklı insanlardan oluşuyor. Bu demek ki türkiyeyi tanıtan bir programda sarıklı insanlar gösterilicek. İster leventte olsun ister beşiktaşta. %95 hala sarıklı ve tanıtım programına çıkması doğru olan da sarıklı. türkiyenin %95 sarıklılardan falan oluşmuyor.türk halkı aslında moderndir.ama islamiyeti bahane edip halkı kullananlar arap özentiliğini türklere taşımışlardır.sarıklı cüppeli tipler kadına önem vermez 3-4 karıları vardır.halbuki türklerde kadın çok önemlidir.3 ünlü şey var türklerde at,avrat,silah taa göçebeyken bile kadın bizde çok önemliydi.sonra bu öküzler çıkıca piyasaya iş bu hale geldi TÜRKLERİN ÖZÜNDE SARIK CÜPPE YOKTUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: beyazcocuk, 23 Eylül 2005 21:07 tarihinde demiş ki: TÜRKLERİN ÖZÜNDE SARIK CÜPPE YOKTUR [signature][hline]Loading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya ben zaten fransızların hiç böyle bizim hakkımızda iyi bşy yaptığını görmedim..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 İnsanlığın özünde de Din diye birşey yoktur ama oluyor şuan. Eskiye bakma şuan önemli..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 şuandan bahsediyoruz zaten adamlar şimdi çıkıp özürdilese ne olucak.ilk görüşü unutmaz kimse sen şimdi fransada bu programı izleyen 10 yaşındaki bir çocuğa sorarsan türkiye diye adam sana direk o tipleri anlatmaya çalışır. ben bu heriflerin oyunlarını sitelerde yayınlıyoırum diye kaç kere üyeliğimi kapattılar be.hepsi şerefsizdir.(kapatanlar,kapattıranlar,o propagandayı yapanlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bende izlemiştim onu geçen sene. Muhtemelen aynı belgesel :/[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar