Argun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Cok ii set'leri ve epicleri ile 60 Human (Feamle) Priest. Burning Legion Server. Fiyat:400Ytl.(Pazarlık belki) PM.'den özel atabilirsiniz. Ayrıntıları yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Biraz SS koyup bahsetseydin keşke kime PM atsam yanıtı en erken 5 gün içinde alıyorum. O yüzden PM atmıyorum artık[signature][hline]D&C Online Forum My Space Revell - Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Yarım Saate bir bakıyorum PM'e abi. Resimleri fln pm'den hallederim.Kalabalık olmasın bura diye koymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 eklesen ii olur daha açıklayıcı bilgi bizi zahmetten kurtarır..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ok ekliyorum arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 iTemler icin Tıklayın 100G parasi Epic Bineği Mining 300/300 Enchating war. Cooking 289/300 First Aid: 300/300 Master Sergeant (Rank 4) Talentler: Discipline&Holy Stormpike Guard -- Exalted Stormwind -- Revered Umarım yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hocam acc ismi ne bi yazar misin? hani yanlişsam kusura bakma da ben geçen acc mi sattim baya bi aynı herşeyi. 298 cooking bile tutuyo ne diyim. şimdi de acc alip satmaya mi başladiniz haha edit: evet herşeyi tutuyo. megu hatta char da alacak alan arkadaşa söyliyim 300ytl den 1 lira fazla vermesin. zaten argun accountu da 23/9 da açılmış bakacak olursaniz. arkadaş kendni zeki sanio [Bu mesaj sQu tarafından 24 Eylül 2005 05:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 karakter ismi "Megu" dediğin gibi senin mi yoksa :)[signature][hline]D&C Online Forum My Space Revell - Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Megu abi acc ismi senden aldıgım acc. tortor kullanıcı adımı kullanmıyorum artık. Ayrıca zeki zannetsem resimlerde Megu yazısınıda kladırıdım. Acil paraya ihtiyacım oldugu ıcın acc satıyorum. 400 dedim pazarlık yaparım dedim 350'e bırakıcam çünkü. ihtiyacım olan para bu 350. Ne fazla ne az. Olayda bi sahtekarlık yada zekilik yok. Birçok arkaasıma acc aldım verdim burdan. Ayrıca oyunda kullanıyorum. Hala Megu ile oynuyorum Serdar.[signature][hline]Burning Legion 60 Human Priest Satılık [Bu mesaj Argun tarafından 24 Eylül 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar