Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 evet ya biri rapid'e felan atamaz mı?[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 [spo1=Burda download linki var :)]http://rapidshare.de/files/3075925/Irem-Hayalet_Sevgilim.mp3.html[/spo][signature][hline]Nick : Jr__ Clan : :::Human__Killer:::
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 lol bu ne be.. adamlşar üstüne davul fln koymuş.. ama olmamış[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ulan madem şarkıyı baştan çaldın başka bir ses bul ne bilim olmuyor bu kızın sesi.. beğenemiyorum korkuyorum hatunun sesinden[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Öne çıkan mesajlar