Nereid Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Birşey olur mu? Oynuyordum sonra bıraktım döndüğümde kısalmıştı bağ ve bi tarafından koparılmış gibi duruyordu. Bulamadım da diğer kopuk kısmı. Olmaz heralde bişi?? Mutlu mutlu yalanıyor karşımda.[signature][hline]you knew you had a heart made of stone. you should've let me know. you could've let me know. .. all these other flaws will lead to mine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 1 2 gun takip et anormal bi davranışı yoksa sorun yoktur sanırım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bişi olmaz.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bir süre takip et. kusması veya dışkı yolu ile çıkarma ihtimali var. eğer sorun gözlemliyorsan veterinere danışmanı öneririm. gereksiz veya dalga amaçlı mesajlar yazmayalım lütfen.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Hmm nedir bu alakasız tavır anlamadım? Orc lord doğru söylemiş, bu geyik değil soru konusu, sorulan sorunun altını da gereksiz geyikle doldurmaya gerek yok. İnsanlar uzun süredir, aptal konularda açıyor, küfür de ediyor, onları mı taklit edelim...[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 her zaman ki mizah anlayışımdan taviz verecek değilim. kimseye hesap sormam bu konuda.gayet geyik ve dalga içerikli bi mesaj attım. her yere attığım gibi.kime ne?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 dalga mesajlarıda bir yere kadar. son zamanlarda atılan abuk subuk, dalga veya insanları yanlış yönlendirebilecek tarzdaki mesajları siliyorum. silinmeye gerekli görülmüşse özel mesaj atarsak alan yetkilisi ile iletişim kurabilirsiniz. mesajınız karşı taraftaki kullanıyıcı yanlış yönlendirebilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Yahu ayakkabi bagi da kalindir nasil yemis yumurcak... Kusacagini sanmiyorum anus yoluyla diskisinda cikacaktir... Hatta komik gorunuyor, boyle diski ipe siralanmis gibi cikiyor:) Ben kedim ne zaman ip yese gulerim:)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sikildigin zaman gulmek icin kediye ip yedirmiyosundur umarim =p[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 @aquila cümlenin başı süper ahahah[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kedidir kedi :p normal 1 kaç gün izle baktın birşeyi yok normal davransıları eglenmek için yapmıs.ozaman bırak birşeyi yoktur ;)[signature][hline]Fransua, 20 Şubat 2005 00:09 tarihinde demiş ki: sen sen ol gaz olma tutamazsın patlar Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uninvited Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kediyi biraz sIk..cikar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 oyyy pardon yav turkce klavye olmadigi icin oyle, hic aklima gelmedi yazarken...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yok yok o kadar psikopat degilim[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 e ona bakarsan benım kızım iğne yuttu ve hiç bir şey OLMADI[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Biraz zeytinyağı içirirseniz daha rahat kusar yada dışarı atar aklınızda olsun[signature][hline]Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: eheh ikiyol hatun değilmiydi BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki: ikiyol aslında erkek processor kullanıyo kız sesi olsun diye [/b]Birazda Reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ciddi problem çıkaradabilir korkutmak gibi olmasın ama bizimki baya uzun bi sicim yutmustu nası becerdi hala aklım almıyoda 9 gunde anca duzeldi.eğer surekli kusmaya baslar,yemek yemeyi keser ve tuvalete gitmezse problem var demektir,veterinere basvurursun[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar