Morniel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Arkadaşlar bilgisayar almak istiyorum ancak şuana kadar toplama bilgisayarlardan çok ağzım ve cebim yandı.Marka bir bilgisayar almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?[signature][hline]Stier-Morniel Retired-Ultima Online-Nbl-Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Marka bilgisayar alırsan cebinin ve ağzının yanma şansı 2 misli artar üstüne birde %15 şans ile cold attack yersen donup kalabilme ihtimalin yüksek :) Şiddetle toplama bilgisayar öneriyorum sadece alıcağın parçalar hakkında önceden bilgi topla ve mümkünse alıcağın yerde sistemini bir çalıştır bak bi sorun var mı yok mu , ram uyuşmazlığı olur , ekran kartı bozuk çıkabilir vs...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Bence de toplama al.Marka ile alınan lar daha avantajsız oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar