microCosmo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Selamlar. Ben bir bedava imaj hosting sitesi hazırladım. 1 haftaya hosting alıp etkinleştirmek istiyorum. Google AdSense programına kayıt olmayı düşünüyorum. Ama buna ek olarak bir de imajların gösterme sayfasında altına ve üstüne birar text-ad almak istiyorum. İnternette bu işlemi otomatik yapan sitelerin olduğunu duydum. Bu siterlerden en iyilerini acaba bana söyler misiniz? Mümkünse kendiniz kullandıklarınız da varsa referans verirseniz çok mutlu olurum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sağlam sayfa gösterimin varsa adbrite iyidir. yoksa kendin reklam almayı deneyebilirsin. ben kendim ufak bir reklam scripti yazdım, isteyen direk paypal'la ödeyip istediği kadar gösterim satın alıp istatistiklerini inceleyebiliyor. bi kaç forumda reklam yaptım, baya işe yaradı. [signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- [Bu mesaj Zed tarafından 23 Eylül 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Sayfa gösterimimi nasıl anlayabilirim? Bir de sen yazdığın scriptte parayı ne yolla alıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 o senin tercihin, yani gösterim pek tercih edilmiyor, click başına ya da aylık yapabilirsin. ben her textlink gösterimi başına para alıyorum. linkleri her gösterişinde db'deki gösterim sayısını arttıracaksın işte. uğraşamam öyle şeylerle diyosan aylık reklam al. parayı paypal ile alıyorum. yalnız türkiyeye para yollamıyolar.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- [Bu mesaj Zed tarafından 23 Eylül 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mehmet15 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Aylık en garaltilisi. fake tıklamalara karşı çok teknik çözümler gerekiyor, bu yüzden ben de aylık alıyorum. img board olarak tek ve tek önerim kareha yada wakaba, her zaman forum registrationlarına karşı olmuşumdur. fazla reklam yoksa direkt elle yazmak en koay çözüm sayfalarda göstermek için. kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar