jarjar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Diger topiclere de baktim nette de aradim bi turlu cözüm bulamadim Ben iki bilgisayarimi adsl modem üzerinden hem nete hemde birbirlerine bagladim dosya alisverisi yapabiliorum, yada calisma grubu bilginde birbirini gorup dosyalari karistirabiliyorum. ama benim sorunum bu iki bilgde nasi networkten oyun oyniyabilecegim biribirini gormuolar ayni sekilde winchat i acincada lan yolundan mesaj atilmiyor. acil yardima ihtiyacim var[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 modem her ikisine de birer ip atıyordur. onları kullan. birde eğer makinelerin 98 ise ipx fln yükle protokol olarak.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 o nasi oluyor? nerden ogrenicem bu ip adresini mesela net üzerinde baktm ikisndede 10.123.213.21 ama lan üzerinden oynamak istioyorum pes4 oynicam cafelerdeki gibi baska ne yapmaliyim mesela[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sistemin xp ise ; Başlat > Çalıştır > cmd > ipconfig yazarak 98, me ise ; Başlat > Çalıştr > winipcfg yazarak bakabilirsin. 10.0.0.x ' li bişeydir muhtemelen.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yok ikiside zaten xp o zmn ip adress deki numarayimi kullanicam yoksa varsayilan ag gecidini mi?[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deligomlegi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ikisinide ayni çalışma gurubuna yaz ve ikiside birbirinin devamı olan iplerle devam et misal olarak, 1. Makina 192.168.0.1 2. Makina 192.168.0.2 Olarak yapmalisin ve diğer makinaya çapraz kablo ile yaptiysan belki sorun cıkarabilir. hub kullanmayi dene[signature][hline]Deli olduğumuzu iddia etmiyoruz. Onlar gibi değiliz olmakta istemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar