Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yerel ag sorunu

jarjar

Öne çıkan mesajlar

Diger topiclere de baktim nette de aradim bi turlu cözüm bulamadim

Ben iki bilgisayarimi adsl modem üzerinden hem nete hemde birbirlerine bagladim

dosya alisverisi yapabiliorum, yada calisma grubu bilginde birbirini gorup dosyalari karistirabiliyorum.
ama benim sorunum bu iki bilgde nasi networkten oyun oyniyabilecegim biribirini gormuolar ayni sekilde winchat i acincada lan yolundan mesaj atilmiyor.

acil yardima ihtiyacim var[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

o nasi oluyor? nerden ogrenicem bu ip adresini
mesela net üzerinde baktm ikisndede 10.123.213.21 ama lan üzerinden oynamak istioyorum

pes4 oynicam cafelerdeki gibi baska ne yapmaliyim mesela[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

sistemin xp ise ;
Başlat > Çalıştır > cmd > ipconfig yazarak

98, me ise ;
Başlat > Çalıştr > winipcfg yazarak bakabilirsin.

10.0.0.x ' li bişeydir muhtemelen.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site
Sosyal ağlarda paylaş

ikisinide ayni çalışma gurubuna yaz ve ikiside birbirinin devamı olan iplerle devam et misal olarak,
1. Makina 192.168.0.1
2. Makina 192.168.0.2

Olarak yapmalisin ve diğer makinaya çapraz kablo ile yaptiysan belki sorun cıkarabilir. hub kullanmayi dene[signature][hline]Deli olduğumuzu iddia etmiyoruz. Onlar gibi değiliz olmakta istemiyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...