ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 o başka makalele[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: ze-NoN, 20 Eylül 2005 23:36 tarihinde demiş ki: o başka makalele Iddia'ya girelimmi ? Gaziantep'ten giden makalele .. Kalıbımıda basarım buna hatta Baliç'in R.Madrid'e gittiği sezon Elimizdekileri tutamıyoruz .. Dünya Devi'ne 2 yabancımızı kaptırdık Baliç gayet iyi fiyata gitti fakat Makalele elimizden çok ucuza kaçtı diye sansasyon olmuştu ..[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 evet antepli makalele :D bu arada cech daha iyi didadan bana gore..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Trasty, 21 Eylül 2005 02:30 tarihinde demiş ki: Iddia'ya girelimmi ? Gaziantep'ten giden makalele .. Kalıbımıda basarım buna hatta Baliç'in R.Madrid'e gittiği sezon Bence iddayada girme kalıbınıda basma :) aynı adamlar değiller Gaziantep'li Makalele başka, Real MAdrid'den Chelsea'ye giden Makelele başka... %23423424 eminim yani...[signature][hline]rtc [Bu mesaj Smoke tarafından 21 Eylül 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Real Madrid'e Gençlerbirliğinden Jeremy gitmedi mi? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 @trasty geremi'yle karistirio olmayasin? geremi genclerbirliginden real madride gitmisti.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim [Bu mesaj wook tarafından 21 Eylül 2005 11:19 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj wook tarafından 21 Eylül 2005 11:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Geremi ile karistiriyosunuz. Antep te de bi Makalele vardi ana Afrikalı'ydı. Claude Makalele Fransiz ve Fransiz milli takımında oynuyo hatta gecenlerde Zidane'la birlikte milli takıma geri doncegini felan belirtti ordan hatırlıyorum.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Fransız olan ve Chelsea'de oynayan Makelele Afrika'lı olan ve zamanında G.Antep'de oynayan Mkalele :) Aslında Makalele diye biri yok :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ciddi Hayatımın Gafı .. Doğru özür dilerim ..[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 boşver ya takma kafana ileride unutursun :)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ronaldinho bence yilin futbolcusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 KAKA nerde aman tanrım Cafu yu çıkar kaka 10 basar be hepsine[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AK-47 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: toggie, 20 Eylül 2005 16:51 tarihinde demiş ki: Makalele yerine Gerrard olabilirdi.[signature][hline]Öyle bir yer olacak ki adaleti bile kötülerin en iyisi sağlayacak!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AK-47 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bi de zidane'ın yerine Kaka olmalıydı(kişisel düşüncem)[signature][hline]Öyle bir yer olacak ki adaleti bile kötülerin en iyisi sağlayacak!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar