Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyada Yılın Futbolcusu ve Onbiri

wook

Öne çıkan mesajlar

Barcelona'nın ünlü yıldızı Ronaldinho, futbolcular tarafından yılın futbolcusu seçildi.

Dünya Futbolcular Birliği (FIFPro) üyelerinin katıldığı oylamanın sonucu açıklandı. 40 ülkeden yaklaşık 38 bin profesyonel futbolcunun kullandığı oyla, Brezilyalı orta alan oyuncusu, yılın futbolcusu unvanını aldı.

Ankette 38 bin futbolcuya 2004-2005 sezonunun en iyi takımını kurmaları için 55 futbolcu adayı arasından seçim yapmaları da istendi.

38 bin profesyonel futbolcunun seçimiyle geçen sezonun en iyi ilk 11'i ise şöyle:

Dida (AC Milan)
Cafu (AC Milan)
Alessandro Nesta (AC Milan)
John Terry (Chelsea FC)
Paolo Maldini (AC Milan)
Claude Makelele (Chelsea FC)
Frank Lampard (Chelsea FC)
Zinedine Zidane (Real Madrid CF)
Ronaldinho (FC Barcelona)
Samuel Eto'o (FC Barcelona)
Andriy Shevchenko (AC Milan)

kaynak:
www.uefa.com
www.haberturk.com

sizce yılın futbolcusu ve onbiri dogru mu?
deigsiklik yapsanız kadrodan kimi cıkartır kimi koyarsınız yada ronaldinho nun yerine baska bi futbolcuyu mu secerdiniz??[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

titanın forvette olması lazımdı

öeaha

ayrıca eto ne ya henry 2. kez altın ayakkabı alıyo adam yok kadroda fln ne bu palavra ya[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar

[Bu mesaj Fransuxa tarafından 20 Eylül 2005 16:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere geçen senenin en iyi kalecisi cheh (dogrumu yazdım) di didadan cok daha iyiydi ...
orta sahadada makalele nin yerine gerard olabilir lampart super bir sezon geçirdi o cıkmaz bence o takımdan ...
kafu ve maldini kısmına sonuna kadar katılıyorum ,[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

oldu olacak milanı yazın ayıp yaf.. cafu ve maldininin seçilmesi vefakarlık olabilir başka bi anlam veremiyorum. yaa cafu bile neyse de maldini ne öyle?.. o kadroda futbolu bırakana kadar bulunması gerek henrinin. makelele yetmez o kadroya, zidane ın artık suyu çıktı daha iyileri mevcut, eto'o da iyi ama bi yere kadar.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

cafu maldini zidane(a laf yok ama geçen sene bişiy yapmadı) e bence şöyle bi jest yapalım demişler
Ayrıca Milan dan doldurmuşlar . Geçen sene hiç bişey kazanamadı bunlar.
Gerard olmalıydı. Ayrıyeten geçen senenin bir numaralı kalecisi Cech dir bana göre. Dİda da kimmiş?? 6 dakka da 3 gol yedi adam[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...