wook Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Barcelona'nın ünlü yıldızı Ronaldinho, futbolcular tarafından yılın futbolcusu seçildi. Dünya Futbolcular Birliği (FIFPro) üyelerinin katıldığı oylamanın sonucu açıklandı. 40 ülkeden yaklaşık 38 bin profesyonel futbolcunun kullandığı oyla, Brezilyalı orta alan oyuncusu, yılın futbolcusu unvanını aldı. Ankette 38 bin futbolcuya 2004-2005 sezonunun en iyi takımını kurmaları için 55 futbolcu adayı arasından seçim yapmaları da istendi. 38 bin profesyonel futbolcunun seçimiyle geçen sezonun en iyi ilk 11'i ise şöyle: Dida (AC Milan) Cafu (AC Milan) Alessandro Nesta (AC Milan) John Terry (Chelsea FC) Paolo Maldini (AC Milan) Claude Makelele (Chelsea FC) Frank Lampard (Chelsea FC) Zinedine Zidane (Real Madrid CF) Ronaldinho (FC Barcelona) Samuel Eto'o (FC Barcelona) Andriy Shevchenko (AC Milan) kaynak: www.uefa.com www.haberturk.com sizce yılın futbolcusu ve onbiri dogru mu? deigsiklik yapsanız kadrodan kimi cıkartır kimi koyarsınız yada ronaldinho nun yerine baska bi futbolcuyu mu secerdiniz??[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 5 Milan'lı var masallah.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 eheh ewt milan-chelsea karması gibi olmus.. bence gerard bu kadroda olmalıydı..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 güzel olmamış bence ii seçememişler[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Liverpool dan 0 oyuncu... vay be...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yılın futbolcusu iide 11 i kötü nerde anelka :D[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bi gerrard olmalıydı bence ama burdakilere sorarsan anelka alex appiah sıralarlar büyük ihtimal:)[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kadroya bak lan oha[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 off böle bi kadrom oldugunu düşünemiyorum.. süper yaa... 5 tane milanlı oyuncu war ztn yarısı milan oldu..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kleberson eksik[signature][hline]SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK :tup:şŞşŞşŞ Çar$ı BurDa:tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 titanın forvette olması lazımdı öeaha ayrıca eto ne ya henry 2. kez altın ayakkabı alıyo adam yok kadroda fln ne bu palavra ya[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar [Bu mesaj Fransuxa tarafından 20 Eylül 2005 16:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Makalele yerine Gerrard olabilirdi. Ayrıyetten Zizou ruleS[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Maldini ve Cafu nedir ya? son sezonlarını oynuyor belkide amcalarım. Eto sağlamdı, hanri olmadan olmaz ama.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 lampardı çıkarır gerrard ı sheva yı çıkarır adriano yu koyardım[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bi kere geçen senenin en iyi kalecisi cheh (dogrumu yazdım) di didadan cok daha iyiydi ... orta sahadada makalele nin yerine gerard olabilir lampart super bir sezon geçirdi o cıkmaz bence o takımdan ... kafu ve maldini kısmına sonuna kadar katılıyorum ,[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kaka yokmu yaf:)[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Gerrard + Kaka lazım[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Revenge, 20 Eylül 2005 18:30 tarihinde demiş ki: Gerrard + Kaka lazım +1 +henry de olabilir[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 oldu olacak milanı yazın ayıp yaf.. cafu ve maldininin seçilmesi vefakarlık olabilir başka bi anlam veremiyorum. yaa cafu bile neyse de maldini ne öyle?.. o kadroda futbolu bırakana kadar bulunması gerek henrinin. makelele yetmez o kadroya, zidane ın artık suyu çıktı daha iyileri mevcut, eto'o da iyi ama bi yere kadar.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bu kadroyu kim seçmişse çok büyük kayırma var.Gerrard nasıl olmaz o kadroda?Adam liverpool u zirveye taşıyan kişi[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: tony_montana, 20 Eylül 2005 17:37 tarihinde demiş ki: lampardı çıkarır gerrard ı sheva yı çıkarır adriano yu koyardım +1 adriano rulaz[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 benim 11 'im Dida Cafu Terry Ferdinand A.Cole Beckham Zidane Kaka Ronaldinho Eto'o Robinho[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 cafu maldini zidane(a laf yok ama geçen sene bişiy yapmadı) e bence şöyle bi jest yapalım demişler Ayrıca Milan dan doldurmuşlar . Geçen sene hiç bişey kazanamadı bunlar. Gerard olmalıydı. Ayrıyeten geçen senenin bir numaralı kalecisi Cech dir bana göre. Dİda da kimmiş?? 6 dakka da 3 gol yedi adam[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Makalele daha dün Gaziantepte oynayan herif diil mi yaaa?Nerden nereye way be..[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yok öle bişe yaw ne gaziantepi[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar