karpuz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ya şu sıralarda barlarda discolarda falan çalan tam bir yamyam şarkısı var. Kendimi Prehistorik oynuyor hissediyorum. Adam hiç anlaşılmayan bir ingilizce ile Move your body, sexy lady tarzı şeyler çığırıyor, arkada da direk yamyam melodisi. Aslında melodi güzel de işte afrikaya uygun. Şarkıyı nasıl anlatacam bilmiyorum, anca mırıldanabilirim ama bir umut belki anlayan olur diye yazayım dedim. Şarkı çok ünlü oldu ama şu sıralar yani... Neyse tahminlere açığım...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Alban - Hello Africa diyecem ama o değil sanırım.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 O degilse Gasolina hic degildir zaten, sozlerini benzetemedimde yamyam melodisi diyince aklima geldi.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 africanism allstars - zookey parantez içinde xxx remix de yazıyo ama o kadarını bilmene gerek yok. bu kadar yaz aramaya bulursun (:[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: toggie, 24 Eylül 2005 00:24 tarihinde demiş ki: africanism allstars - zookey Direk bu... Ehehe çok teşekkür ederim.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar