Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 saatlik trial lütfen yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/view.php?id=143129
Burada var sticky zaten yukarda.

Kısaca özetliyim,Ati ekran karti sahipleri için promosyon gibi bişey aslında ama ati ekran kartin olmasda alabilirsin.
Mail adresiyle kayıt yapıyorsun,mail adresine bir code yolluyor,
75kb lik oyunun setup ını calıstırıyorsun,haritalari sen gectikce yüklüyor.
10 saat sonra ya yeni 10saat trial alacaksin yada para ödeyip oyunu alacaksın.[signature][hline]Buz
HatalıysamReport me
Noob W/MO =GW=
Mesaj tarihi:
256 baglantida yarimsaat-1 saatte falan yüklledi ilk haritayi,digerleri 10-15 dakka sürüyo,zaten ilk harita oyunu anlamana yeter az biraz.Old ascalon zaten cabuk yüklüyor,yani hic sorun cekmedim baglantim 256 olmasina ragmen.[signature][hline]Buz
HatalıysamReport me
Noob W/MO =GW=
Mesaj tarihi:
oyunu internetten nasıl indirebilirm? acaba acc buldum bile oyniycak :) online arklarım saolsunda oyunu siteden nerden indirebilirim bi yardım lütfen[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Mesaj tarihi:
ya bu maplerin direk otomatik gelmesi için kutudanmı olması lazım yani ben her seferinde zaman kaybetmek isteiyorum kutumu alcam?[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Mesaj tarihi:
Kutu almasan da oyunu bir şekilde yüklemen lazım. Oyun 2 cd'den oluşuyor emule, torrent gibi p2p programlarında rahatlıkla bulabilirsin, cd'den yüklemezsen mecburen oynarken yükleyeceksin.
  • Yeni Oluştur...